ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Η αγαπημένη του προέδρου


Ξανθιά, μεγάλα εκφραστικά μάτια και σαρκώδη χείλη. Κορμί λαμπάδα. Το όνομά της είναι Κωνσταντίνα και πολλοί τη θεωρούν ως το νέο ανερχόμενο τηλεοπτικό αστέρι (όπως τα γνωρίσαμε τα τελεταία χρόνια) που θα μετατραπεί σε νέο είδωλο της Tι-βι.
Ο πρόεδρος πάντως την πιστεύει πολύ. Την είχε ξεχωρίσει από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της στην εκπομπή της Ελένης ως μοντέλο. «Αυτή η κοπέλα θα πάει μπροστά μια μέρα» είχε εκμυστηρευτεί σε στενούς συνεργάτες του. Ε, να λοιπόν που έφτασε αυτή η μέρα, αν και εδώ που τα λέμε έβαλε και ο ίδιος το χεράκι του για να πάει μπροστά η κοπέλα. H «εθελουσία» έξοδος μιας άλλης ξανθιάς από γνωστή κουτσομπολίστικη εκπομπή, άνοιξε το δρόμο και η αντικαταστάτρια δεν άργησε να βρεθεί. «Βάλτε την Κωνσταντίνα στη θέση της» ήταν η..
εντολή από ψηλά και κανένας δεν εξέφρασε αντιρρήσεις.
Λίγες μέρες αργότερα η Κωνσταντίνα εμφανίστηκε στα πλατο της εκπομπής με άλλον αέρα. Λες και τους γνώριζε όλους από παλιά. Μάλιστα θεωρεί πως (με την άδεια του προέδρου) μπορεί να κάνει κουμάντο και στους τεχνικούς. «Πρόσεχε γιατί αν δεν κάνεις αυτά που σου λέω θα το φας το κεφαλάκι σου» είπε πρόσφατα σε ένα από τα παιδιά του τηλεοπτικού πλατό.
Και εις ανώτερα…

αναγνώστης