ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Εδιωξαν τον Γενικό Διευθυντή της ΕΡΤ, Κ. Σπυρόπουλο


** Την αντικατάσταση του Κώστα Σπυρόπουλου από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ. Τη θέση του προσωρινά καταλαμβάνει ο Τζόνι Καλημέρης.

** Ο πρώην νομάρχης Αργολίδας, Δημήτρης Σαραβάκoς προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΕΡΤ, εκ νέου. Από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ζητήθηκε η παραίτησή του, δύο μήνες μετά την αρχική τοποθέτηση του!

** Μπαίνουν οι υπογραφές στο νέο δάνειο του Mega. Το δάνειο είναι ομολογιακό ύψους 10 εκατ. ευρώ με τη συμμετοχή 3 τραπεζών. Στα ταμεία του καναλιού θα εισρεύσουν 8,5 εκατ, ευρώ, το οποίο όταν εκταμιευτεί θα διοχετευτεί σε εταιρείες παραγωγής για την κάλυψη προηγούμενων οφειλών και..
ένα τμήμα του σε τρέχουσες ανάγκες.

** Το Novasports.gr συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» στο διαδίκτυο, σπάζοντας και το… φράγμα ύψους 1 εκατομμυρίου μοναδικών επισκεπτών. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Google analytics για το μήνα Νοέμβριο, το site κατέγραψε ρεκόρ μοναδικών επισκεπτών, καθώς ο αριθμός των χρηστών που το επισκέφθηκαν έφτασε τους 1.081.464!

 ** Τη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και άλλων 29 προσώπων, κατηγορουμένων για σειρά αδικημάτων που οδήγησαν στη διακοπή λειτουργίας της Proton Bank, διέταξε το Πρωτοδικείο Αθηνών.

-πηγή: Τυπολογίες