ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοι έφυγαν με εθελούσια στο ΒΗΜΑ - Στη θέση του Ψυχάρη ο Χρήστος Μεμής;

Οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ συνεχίζουν να επιλέγουν την εθελουσία έξοδο από το συγκρότημα. Ετσι την περασμένη εβδομάδα αποχώρησαν από το ΒΗΜΑ τρεις δημοσιογράφοι: ο Νίκος Μπακουνάκης (διδάσκει και στο Πάντειο), ο βετεράνος του αθλητικού ρεπορτάζ, Ζήσης Καραβάς και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στην κυριακάτικη του ΔΟΛ, Τάσος Αναστασιάδης.
Την ίδια ώρα στην εφημερίδα Τα ΝΕΑ το πολυσυζητημένο πρόγραμμα της εθελουσίας φαίνεται να «κολλάει» και πάλι. Κι αυτό γιατί στον 4ο όροφο της Μιχαλακοπούλου, στο γραφείο του διευθυντή της εφημερίδας Χρήστου Μεμή υπήρξε συνωστισμός εργαζομένων (περισσότεροι από 25) που θέλησαν να κάνουν χρήση του προγράμματος εθελουσίας εξόδου. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί πρόβλημα καθώς..
, όπως γράφει το enimerosi24, το προϋπολογισθέν budget δεν αρκούσε για να τους καλύψει όλους.
Στα ΝΕΑ όπως έχουμε ξαναγράψει αναμένεται να αποχωρήσει ο πολιτικός συντάκτης Γ. Παπαχρήστος κάνοντας χρήση του προγράμματος εθελουσίας εξόδου.
Στο μεταξύ εμπλοκή έχει παρουσιαστεί και στο project του ΔΟΛ για τη δημιουργία νέου ενιαίου ενημερωτικού portal καθώς υπήρξαν αντιδράσεις και έντονες διαφωνίες στο να αναλάβει επικεφαλής της όλης προσπάθειας ο Στέλιος Σοφιανός. Την ίδια στιγμή αναβαθμισμένος εμφανίζεται ο διευθυντής των Νέων, Χρ. Μεμής που κάποιοι δεν αποκλείουν να αναλάβει, στη θέση του Σταύρου Ψυχάρη, το ρόλο του συντονιστή όλων των έντυπων μέσων του ΔΟΛ.