ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Αχρηστος ο Μάκης Πουνέντης, τελειωμένος ο Holland για τον ΑΝΤ1»


Άνω - κάτω ο Όμιλος AΝΤ1 από τους χειρισμούς στελεχών του και ειδικά του δανού Eric Hansen

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό του AΝΤ1, οι χειρισμοί στελεχών του οργανισμού.
Ο δανός Eric Hansen δηλώνει παντού ότι ο Θοδωρής Κυριακού τού έχει δώσει τη «διαδοχή» και ότι αυτός είναι πλέον ο ισχυρός άντρας που αποφασίζει για την κατεύθυνση του ομίλου στα θέματα media. Ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες, κατά τις οποίες είναι πιο... ομιλητικός, δηλώνει ευθαρσώς ότι ο ίδιος επέβαλε τη διακοπή συνεργασίας με τον Μάκη Πουνέντη, τον οποίο χαρακτηρίζει από άχρηστο έως μη έντιμο, ενώ δεν διστάζει να ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος επέβαλε και τη μη ανανέωση της συνεργασίας του ομίλου με τον Alexander Holland, τον οποίο χαρακτηρίζει «τελειωμένο» και δηλώνει ότι στο «νέο οικονομικό έτος δεν θα είναι στην οικογένεια του AΝΤ1».
Ο άκομψος χειρισμός καταστάσεων δημιουργεί εντάσεις, καθώς ο Hansen φαίνεται να συγκαλεί συσκέψεις στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνει..
όλους τους υπευθύνους, υπερβαίνοντας τις τυπικές αρμοδιότητές του.
Όμως, απ' την άλλη, οι χειρισμοί του μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να του βγαίνουν - ο Ρυθμός βρίσκεται σε πτώση στις μετρήσεις, οι πελάτες εκνευρισμένοι με τις ασταμάτητες αλλαγές φαίνεται να τον εγκαταλείπουν για τον Λάμψη, στον οποίο βρίσκεται πλέον ο Μάκης Πουνέντης, οι καλλιτέχνες επίσης προτιμούν τον Λάμψη για διοργανώσεις εκδηλώσεων, όμως ο μεγαλύτερος εκνευρισμός εσωτερικά φαίνεται να αφορά τον Easy.
Το πλάνο που παρουσίασε ο Δανός στη διοίκηση αφορούσε τη μετατροπή ενός ενημερωτικού σταθμού σε απόλυτα μουσικό. Παρόλο που αρκετοί εσωτερικά θεώρησαν ότι κάτι τέτοιο πέρα από αντισυμβατικό δεν ήταν νόμιμο, ο Hansen επέμεινε ότι παράνομο είναι το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και ότι βρίσκεται σε τέτοια αποσύνθεση που δεν θα ασχοληθεί με την υπόθεση. Φαίνεται όμως να ασχολούνται οι δισκογραφικές, οι οποίες ετοιμάζονται να προσφύγουν νομικά, διότι ο Δανός ισχυρίζεται ότι ο Easy είναι ενημερωτικός, και ως εκ τούτου πρέπει να πληρώνει λιγότερα δικαιώματα από ό,τι οι μουσικοί σταθμοί!
Πέραν του μετώπου που έχει ανοίξει ανάμεσα σε Hansen και Holland, η διαμάχη πρόκειται σύντομα να συμπεριλάβει τον συνήθως διπλωματικό Jonathan Procter, καθώς οι χαρακτηρισμοί που εκτοξεύει ο Hansen γι' αυτόν δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικοί.
 - από Το Παρόν / 11-11-2012