ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Που είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ;


Τελικά τι γίνεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ; Θα τοποθετηθεί νέος πρόεδρος - γενικός διευθυντής στο Πρακτορείο; Οι διαρροές για τον Αντώνη Σκυλλάκο σταμάτησαν αν και όπως όλα δείχνουν αυτός είναι που σύντομα θα αναλάβει επικεφαλής του ΑΠΕ.
Θυμίζουμε πως είχε δημοσιευτεί προκήρυξη-διαγωνισμός από τη γενική γραμματεία Eπικοινωνίας για την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει το Πρακτορείο αν και το όνομα του Σκυλλάκου είχε διαρρεύσει πριν την προκήρυξη. Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, υφυπουργος Σίμος Κεδίκογλου που είχε προκηρύξει διαγωνισμό ζητούσε από τους υποψηφίους πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις σε ΜΜΕ, πτυχίο από ΑΕΙ ελληνικό ή του εξωτερικού κλπ κλπ.
Στον σχετικό διαγωνισμό συμμετείχαν εκτός -φυσικά- από τον Αντώνη Σκυλλάκο και οι Ακης Κοσώνας, Θεόφραστος Οικονομίδης και..Τάκης Χατζής, όπως γράφει και Το Παρόν. Το παράδοξο βέβαια είναι ότι και ο Σκυλλάκος και ο Χατζής είναι ιδιοκτήτες - συνδιαχειριστές - συνεταίροι στο επιτυχημένο ενημερωτικό σάιτ newpost.gr. Μάλιστα πριν από λίγο διάστημα εθεωρείτο ότι ο Σκυλλάκος έχει ανοιχτά νομικά ζητήματα με το θέμα αυτό, τα οποία όμως ξεπεράστηκαν(;). Τα ίδια νομικά ζητήματα προφανώς θα είχε κι ο άλλος υποψήφιος για το ΑΠΕ, Τάκης Χατζής που το όνομά του  φιγουράρει δίπλα σε αυτό του Αντώνη Σκυλλάκου στην «ταυτότητα» του newpost.gr.
Περίεργα πράγματα.