ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Εμφυλιοπολεμικοί τόνοι από την εργασιακή επιτροπή της Μίνωος



«Η Ελευθεροτυπία δεν αντιγράφεται»

H Εργασιακή Επιτροπή της Ελευθεροτυπίας στη Μίνωος με αφορμή την έκδοση και κυκλοφορία της Εφημερίδας των Συντακτών εξέδωσε ανακοίνωση «προς αποφυγή διάφορων, σκόπιμων ή μη παρερμηνειών και συγχύσεων» όπως λέει.
Η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της από την αρχή  προτάσσοντας το ότι «η εφημερίδα με τον τίτλο Εφημερίδα των συντακτών, που κυκλοφορεί, δεν είναι, ούτε έχει κάποια άλλους είδους σχέση με την Ελευθεροτυπία. Το γεγονός ότι μετέχει σ΄αυτήν ένα μικρό ποσοστό από το σύνολο των εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία δεν την υποκαθιστά σε καμία περίπτωση».
Σε έναν καθαρά εμφυλιοπολεμικό τόνο η εργασιακή επιτροπή αναφέρει πως «όσοι χρησιμοποιούν σύμβολα του παρελθόντος ή προχωρούν σε πιστές απομιμήσεις τους, πλήττουν ευθέως τα συμφέροντα του συνόλου των εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία καθώς και..
όσων έχουν ήδη αποχωρήσει»...
Η εργασιακή επιτροπή αφού "προειδοποιεί" ότι  «η Ελευθεροτυπία δεν αντιγράφεται» επισημαίνει: «Καμία επιμέρους μικρή ομάδα συντακτών-εργαζομένων δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να υφαρπάξει ή να εκμεταλλευθεί την ιστορία της»...

Την Εργασιακή Επιτροπή της Μίονωος αποτελούν:
Aργυρώ Μώρου (enet.gr), Χρήστος Ζέρβας (συντάκτης "Κ.Ε."), Ευγενία Κανέλη (φωτοσύνθεση), ("Κ.Ε."), Σπύρος Κατσάνος (οδηγός), Γιώργος Κιοπεκτσόγλου (πιεστήριο), Γιάννης Μπογιόπουλος (συντάκτης "Ε"), Γεωργία Μυλωνάκη (συντάκτης "Εψιλον"), Σωτήρης Νικολόπουλος (εκπρόσωπος Διοικητικών), Κώστας Περδικέας (πιεστής), Σωτήρης Στογιάννης (συντάκτης "Ε"), Πάνος Σώκος (εκπρόσωπος Συντακτών), Σίλια Τζανετάκη (φωτοσύνθεση), Σπύρος Τσακίρης (φωτογράφος).

Υ.Γ: Ο Πάνος Σώκος δεν θα είναι στην ομάδα του Δελλατόλα για τη νέα εφημερίδα «6 ημέρες»;

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση