ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Γιάννης Πενταγιώτης: ο εισαγγελέας που τολμά…


Βρέθηκε ένας δικαστής που τόλμησε να πει τα πράγματα με το όνομά τους και όλοι έπεσαν να τον «φάνε» ενώ αμέσως διατάχθηκε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση εναντίον του. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιάννης Πενταγιώτης με ανάρτησή του στο ιστολόγιο dikastis.blogspot.gr και με αφορμή τις κινητοποιήσεις των δικαστικών, απευθυνόμενος προς συναδέλφους του, αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Αγωνιζόμαστε ενάντια στο καθεστώς κατοχής που έχουν επιβάλλει η Τρόικα, οι σύμβουλοί τους , οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ και οι ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην κυβέρνηση « δωσιλόγων » που προσφέρουν γή και ύδωρ στους..δανειστές μας εξοντώνοντας το λαό μας με την κατάλυση κάθε είδους εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματός του.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στη λειτουργία της βουλής οπερέτας και της κυβέρνησης «yes men » που έχουμε που νομοθετούν πάντα με δημοκρατικό τρόπο ψηφίζοντας όλα τα μέτρα που οδηγούν στην εξόντωση το λαό μας και στη διάλυση το κράτος μας, σε ένα άρθρο, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και διαρροές . Αλήθεια τι δημοκρατική πρακτική που είναι αυτή. Την επικροτούμε ως δικαστική εξουσία;(...)»
-Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο του Γιάννη Πενταγιώτη