ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Σούπερ δόση ξεφτίλας - Αν φορολογούσαν τη δουλικότητά τους θα είχαμε σωθεί…


Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σούπερ δόση ξεφτίλας» κυκλοφορεί σήμερα το (παίρνουν τ΄ αμελέτητα) ΠΟΝΤΙΚΙ, έχοντας αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς οι εταίροι προκαλούν πολιτική ασφυξία στη συγκυβέρνηση η οποία έμεινε με άδεια χέρια αν και ισοπέδωσε πλήρως κοινωνία και θεσμούς. Διαβάστε επίσης στο ΠΟΝΤΙΚΙ τα άκρως ενδιαφέροντα θέματα:
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ: Η «Αποκάλυψη» ξαναγράφεται πίνοντας το αίμα μισθωτών και συνταξιούχων οι οποίοι θα πληρώσουν για μια ακόμη φορά το μάρμαρο. Aν φορολογούσαν πάντως τη δουλικότητά τους θα είχαμε σωθεί…
ΤΣΙΠΡΑΣ: Η υπαγωγή στον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο και η καταστολή της Δημοκρατίας έχουν όριο τις εκλογές τις οποίες ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τις τοποθετεί μέσα στην ερχόμενη Άνοιξη.
ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ: Δεν θα μείνει στρέμμα απούλητο και άχτιστο. Βουλευτές, δημαρχαίοι και κτηνοτρόφοι πιέζουν για τον αποχαρακτηρισμό τους γιατί τις θέλουν όλες για βοσκοτόπια…
ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ: Προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν τα οπλοστάσια που ανακαλύπτονται το τελευταίο χρονικό διάστημα τα οποία αποδίδονται σε στελέχη ή φιλικά προσκείμενα πρόσωπα ακροδεξιάς οργάνωσης. Η αστυνομία, όμως, δεν ασχολείται με τέτοια… ήσσονος αξίας ζητήματα μπροστά στο μείζον, που είναι η υπαγωγή των τμημάτων ρατσιστικής βίας σε κάποια ανώτερη υπηρεσία.
ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ: Είναι πολλά τα λεφτά που… λιάζονται σε off shore εταιρείες για άχρηστα όπλα. Η μίζες έπεφταν μετρητοίς και η Ελλάδα υπήρξε μεταξύ των 4-5 μεγαλύτερων πελατών της πολεμικής βιομηχανίας παγκοσμίως με τη βούλα και των δύο κομμάτων και με προμηθευτές αυτούς που τώρα μας κατηγορούν ότι είμαστε... τεμπέληδες.
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη: Όλια Λαζαρίδου: «Ξαφνικά γίναμε όλοι άσχημοι και αγενείς». Ακόμη: Εμπόλεμη ζώνη για την ξένη τέχνη η Ελλάδα / Οι χήρες της λογοτεχνίας / Τα πάντα για τα ελληνικά κόμικς / Ο Ταρκόφσκι αναζητά συλλέκτη.