ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ενας Ψυχάρης, πολλοί διευθυντές!


- Δεκαπέντε προισταμένους έχει βάλει ο κυρ Σταύρος να τσακώνονται μεταξύ τους για το νέο portal!
- Οι «καρεκλομαχίες» στον ΔΟΛ και οι ρουφιανές των αντιμαχόμενων στις μιντιακές στήλες

«Καλά τι μας λες τώρα εσύ; Τι δουλειά έχεις εδώ μέσα; Δείξε μας το έργο σου στο ΔΟΛ όλα αυτά τα χρόνια». Τέτοιου είδους ατάκες ακούγονται τις τελευταίες ημέρες στις συσκέψεις στελεχών του Οργανισμού. Ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη  με τον Σταύρο Ψυχάρη να παρακολουθεί αμέτοχος(;) τα τεκταινόμενα.
Η δημιουργία του νέου ενημερωτικού portal που ετοιμάζει η Μιχαλακοπούλου, αποτελεί το πεδίο της αναμέτρησης και του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα σε 15(!) υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΟΛ. Το portal σχεδιάζεται εδώ και πολλούς μήνες και σύμφωνα με τον προγραμματισμό έπρεπε να είναι στον ιντερνετικό αέρα από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού. Όμως οι διαφωνίες και οι..κόντρες των στελεχών για τον ρόλο των ίδιων, αλλά και των τομέων τους στο νέο portal έχει φρενάρει την όλη διαδικασία.
Οι συσκέψεις για το νέο project που θα αντικαταστήσει τα sites των δύο εφημερίδων του συγκροτήματος είναι καθημερινές και πολύωρες, αλλά όπως μαθαίνουμε για κάθε απόφαση ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα γίνεται πραγματική μάχη και αναζητούνται λύσεις που να ικανοποιούν όλες τις πλευρές γεγονός που αποβαίνει σε βάρος του προγραμματισμού και του σχεδιασμού του.
Βέβαια η μάχη συνεχίζεται και εκτός των τειχών της Μιχαλακοπούλου με τις αντιμαχόμενες πλευρές να ανταλλάσουν πυρά ακόμη και μέσω των έντυπων και online μιντιακών στηλών, με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και με αναφορές του τύπου «Ο Στ. Ψυχάρης είναι προβληματισμένος για τον τάδε τομέα ή το δείνα στέλεχος και θα κάνει δραστικές κινήσεις…»!

- πηγή: enimerosi24.gr