ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ο Βασίλης Χήτος, ο Γιώργος Παπαδάκης και η φιλία με τον έμπορο όπλων Καμπούρογλου


Ομορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος, ο δημοσιογραφικός…
Χρεωστούμενα και  προηγούμενα φαίνεται πως είχε ο Βασίλης Χήτος με τον Γιώργο Παπαδάκη (του ΑΝΤ1) από τις εκλογές του περασμένου Μάιου όταν ο «Ελεύθερος Τύπος» τον κρέμασε, όπως λέει, στα μανταλάκια ως «πράκτορα της ΚΥΠ».
Ο Χήτος καταλογίζει στον Παπαδάκη ότι του φέρθηκε «με αλητεία και μάλιστα δημόσια» καθώς στην εκπομπή του «κρατώντας στα χέρια του το χαλκευμένο πρωτοσέλιδο» τον κρέμασε για δεύτερη φορά αφήνοντας, λέει, ταυτόχρονα την μομφή-προαναγγελία, πως ο Καμμένος θα τον διέγραφε από υποψήφιο Βουλευτή Ιωαννίνων.
Τώρα ο Χήτος περνάει στην αντεπίθεση με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» όπου αναφέρεται πως ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν παιδικός φίλος με τον μυστηριώδη έμπορο όπλων Βλάσση Καμπούρογλου, που βρέθηκε νεκρός στην Τζακάρτα. Μάλιστα ο Παπαδάκης το 2011 και αφού είχε ξεσπάσει ήδη το σκάνδαλο, βρέθηκε και ως καλεσμένος στο..κτήμα Νάσιουτζικ όπου ο Καμπούρογλου πάντρεψε την κόρη του.
Διαβάστε τι γράφει ο Βασίλης Χητος στο μπλογκ fimotro για τον Παπαδάκη και τη σχέση του με τον Βλάσση Καμπούρογλου:
Μετά την χαρακτηριστική φωτογραφία του τότε κυβερνητικού εκπρόσωπου Ρουσσόπουλου, να κάθεται στην ακροθαλασσιά με μαγιό, με τον έμπορο όπλων Πατεράκη, στο «διεστραμμένο» δημοσιογραφικό... μυαλό γίνονται διάφοροι περίεργοι συνειρμοί, για σχέσεις διαπλοκής, κάθε φορά που βλέπει το φως της δημοσιότητας μια αντίστοιχη «φιλία» ή «λυκοφιλία».
Την Κυριακή πληροφορηθήκαμε από το «Πρώτο Θέμα» ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν παιδικός φίλος με τον μυστηριώδη έμπορο όπλων Βλάσση Καμπούρογλου, που βρέθηκε νεκρός στην Τζακάρτα, μετά την σύλληψη Σμπώκου, αφού μαζί είχαν στήσει το πάρτι με τα 25 εκατομμύρια δολάρια, αντισταθμιστικά οφέλη που επί Άκη τους πρόσφεραν απλόχερα Ρώσοι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι, για την αγορά τον TOR MI. Η ίδια εφημερίδα μας πληροφόρησε πως ο Παπαδάκης το 2011 βρέθηκε και ως καλεσμένος στο κτήμα Νάσιουτζικ, όπου ο Καμπούρογλου πάντρεψε την κόρη του. Πολύ μετά δηλαδή και αφού είχε ξεσπάσει ήδη το σκάνδαλο με την δράση Καμπούρογλου [εξεταστική επιτροπή Βουλής κτλ].
Τα γράφω αυτά γιατί όταν στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, που ο «Ελεύθερος Τύπος» με κρέμασε στα μανταλάκια ως «πράκτορα της ΚΥΠ» με προφανή σκοπό να απαξιωθούν τα ψηφοδέλτια των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και να χτυπηθεί η δημοτικότητα του Πάνου Καμμένου, ο Παπαδάκης έκανε την εξής ασχήμια σε βάρος μου. Κρατώντας στα χέρια του το χαλκευμένο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, με κρέμασε για δεύτερη φορά αλλά με το .. γάντι. Κλείνοντας την τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί μου από τα Γιάννενα, και πετώντας με έπαρση ότι « μέσα στην ημέρα θα έχουμε σίγουρα εξελίξεις» άφηνε την μομφή-προαναγγελία, πως ο Καμμένος [μέχρι το μεσημέρι] θα με διαγράψει από το υποψήφιο Βουλευτή Ιωαννίνων.
Θα μπορούσα κύριε Παπαδάκη, κάλλιστα και εγώ να σκεφτώ τώρα πως ίσως και εσείς να έχετε κάποια κρυφή επιδοτούμενη βίλα στο Καπανδρίτι επί παραδείγματι ή και ότι ο Καμπούλογου να είναι χορηγός σας σ’ άλλες οικονομικές σας δραστηριότητες. ΟΧΙ κύριε Παπαδάκη εγώ δεν πιστεύω ότι εσείς είστε «λεκιασμένος» «απατεώνας» ή «αλήτης» και ότι τυχόν να είχατε οποιαδήποτε μορφής συναλλαγή με τον βαρόνο έμπορο όπλων. Τον άνθρωπο-φάντασμα, που ξέπλενε βρώμικο χρήμα σ’ όλο τον κόσμο. Βγάζετε άξια, τόσο πολλά λεφτά από την δουλειά σας, που θα έπρεπε να είστε αρρωστημένα παραδόπιστος, για να το κάνετε και τέτοιος άνθρωπος δεν είστε. Πιστεύω απλά, πως μια αθώα παιδική φιλία σας οδήγησε και στο γάμο της κόρης Καμπούρογλου. Εσείς όμως κύριε Παπαδάκη, στην δική μου και εντελώς διαφορετική περίπτωση, γιατί μου φερθήκατε με τόση ΑΛΗΤΕΙΑ και μάλιστα δημόσια;
Υ.Γ.: Είμαι υποχρεωμένος να σας αποσαφηνίσω κύριε Παπαδάκη, πως εγώ λόγω του ρεπορτάζ μου, ασφαλώς και συνομιλώ και φωτογραφίζομε, με φυλακισμένους, δολοφόνους, απαγωγείς. Έτσι σας το λέω για την επόμενη φορά που θα βρεθεί κάποιος ξανά να με … κακοχαρακτηρίσει, να μην το ξεχάσετε τάχα και αυτό!