ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Από τις πιό κακές στιγμές της τηλεόρασης...

Αντιπαθής ο Μιχαλολιάκος, αντιπαθέστερος δε, ο Μπογδάνος...

Με μεγάλη μας λύπη, συντριβή θα λέγαμε, είδαμε το Μιχαλολιάκο να βγαίνει νικητής στην τηλεοπτική μονομαχία με τον παρουσιαστή της εκπομπής "Ευθέως" του ΣΚΑΪ, Μπογδάνο, την πιο αντιπαθητική φάτσα δημοσιογράφου από της εμφανίσεως της τηλεόρασης στην Ελλάδα.
Αντιπαθητικός, ανεπαρκής, ανενημέρωτος, ανόητος. Έφτασε στο σημείο να πει -σε ποιον, στο ναζιστή λύκο Μιχαλολιάκο- πως οι μεγαλοδημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ δεν έχουν αστυνομική φρουρά.
"Δεν έχω δει κανένα δημοσιογράφο εδώ μέσα στον ΣΚΑΪ να φρουρείται" , είπε, δίνοντας την ευκαιρία στο Μιχαλολιάκο να τον..
χλευάσει και να αναφέρει το τρανταχτό παράδειγμα του Ευαγγελάτου.
Η πλάκα ήταν ότι επέμενε κιόλας σ' αυτή την ανοησία.
Κάλεσε το Μιχαλολιάκο για να κόψει εισιτήρια και την πάτησε άγρια.
Σε πολλά σημεία δε, της συνέντευξης και ιδίως σε 'κεινα που ο Μιχαλολιάκος έκανε επίθεση στο αφεντικό του καναλιού και τους μεγαλοδημοσιογράφους του ΣΚΑΪ (για ΜΚΟ που έχουν κατακλέψει κλπ.) βγήκε εντελώς έξω από τα νερά του. Ούτε καν τις πληροφορίες που συνέχεια του δίναν από το κοντρόλ δεν μπορούσε να αξιοποιήσει για μια αποστομωτική απάντηση.
Η εκπομπή "ευθέως", που ο Μιχαλολιάκος την χαρακτήρισε "πλαγίως", "υπούλως" και "υπογείως", στην πρεμιέρα της κατέγραψε ίσως μια από τις πιο κακές στιγμές της τηλεόρασης...

-αναδημοσίευση από το nonews

-διαβάστε επίσης “Ευθέως” τεθλασμένο… στο mediablog