ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Γιατί ο Θωμόπουλος απείλησε (πάλι) με παραίτηση στην ΝΕΤ;


Η ΕΡΤ ήταν πάντα ένα μαγαζί που δεν σε άφηνε να πλήξεις. Τούτη δω την περίοδο μάλιστα, οι ειδήσεις τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και ίσα που τις προλαβαίνουμε. Από τα τελευταία που προλάβαμε είναι τα παρακάτω:

** Χαμός στις ειδήσεις της ΝΕΤ μετά από την επιθυμία Κεδίκογλου – Μουρούτη να βάλουν τον Βασίλη Μπεσκένη υπεύθυνο του πολιτικού ρεπορτάζ.

** Με παραίτηση απείλησε ο Βασίλης Θωμόπουλος μόλις του το είπαν και την πρόθεσή του ανακοίνωσε στην Ιπποκράτους, που προσπαθεί να τον μεταπείσει.

** Με προσωπικές παρεμβάσεις του Αιμίλιου Λιάτσου κόβονται και κατεβαίνουν μη αρεστές ειδήσεις από το site της ΕΡΤ.

** Τα αυγά και τα πασχάλια έχει χάσει ο Σωτήρης Μεριωρής που ψάχνει να βρει κόσμο για να καλύψει τις εκπομπές που του ανακοινώνουν.

** Ανάμεσα στα άλλα η ΕΡΤ περνά και στη μόδα των αναπληρωτών. Ο Ντίνος Ροδόπουλος έγινε..αναπληρωτής του Μαριωρή στις εκπομπές και ο Κώστας Χαλβατζάκης της Καλεσάκη στις δημόσιες σχέσεις.

** Χαμός και στην ΕΡΑ sport με τους δημοσιογράφους να είναι χωρισμένοι σε τρία στρατόπεδα και τον εκ Ρεθύμνου Σήφη Βοτζάκη να αποκτά λόγο.

** Ρόλο στη ΝΕΤ 105,8 προσπαθεί να αποκτήσει η Χριστίνα Αναγνώστου.

Από την αίθουσα σύνταξης