ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αντώνης κερνάει, Αντώνης πίνει στο ΑΠΕ


Η πρόταση Σαμαρά στον Αντώνη Σκυλλάκο και το πρόβλημα με το newpost

Μπορεί για τη θέση του προέδρου -γενικού διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ να υπήρξε προκήρυξη, αλλά ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε, λέει, τον συνονόματο Αντώνη Σκυλλάκο. Μπορεί στο γραφείο του Σίμου Κεδίκογλου να έχουν μαζευτεί δεκάδες αιτήσεις προς αξιολόγηση, αλλά η επιλογή έχει ήδη γίνει. Και μάλιστα έχει γίνει εδώ κι αρκετό καιρό κατά την συνάντηση –για την οποία είχαν γράψει οι zoornalistas –σε γνωστό εστιατόριο με κρητική κουζίνα στον Χολαργό. Στη συνάντηση αυτή -στα μέσα Σεπτεμβρίου- συμμετείχαν ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, ο σύμβουλος επικοινωνίας του Σαμαρά, Γρηγόρης Τσιμογιάννης και ο Αντώνης Σκυλλάκος.
Οι τρεις είχαν συζητήσει το σενάριο ο Σκυλλάκος να αναλάβει επικεφαλής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και μάλιστα του είχαν ασκηθεί ειδικές πιέσεις… Τότε είχε προκύψει πρόβλημα καθώς ο Σκυλλάκος έχει..ανοιχτά νομικά ζητήματα, αφού είναι εκ των ιδιοκτητών-διαχειριστών του σάιτ newpost.gr. Μάλιστα το όνομά του εξακολουθεί να φιγουράρει δίπλα σε αυτό του Τάκη Χατζή στην «ταυτότητα» του σάιτ.