ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ανδρέα Κουρή θα μας βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το (μοναδικό) κατάστημα Metropolis στην Σταδίου πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι / απολυμένοι το περασμένο Σάββατο αντιστεκόμενοι στην απόπειρα αρπαγής των μισθών και των αποζημιώσεών τους από τον επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή.
Oι εργαζόμενοι έπειτα από ανοιχτό κάλεσμα που υποστηρίχθηκε από εκτενή αφισοκόλληση σε πολλές περιοχές της Αθήνας  πετύχαν να ενημερώσουν πελάτες και περαστικούς για τις μεθοδεύσεις του Ανδρέα Κουρή, που, μεταξύ  άλλων, παραβιάζει δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους εργαζόμενους, αλλά και για τη δεινή κατάσταση που έχουν περιέλθει εξαιτίας των παρανομιών του εις βάρος τους.
«Κουρή μαζεύεις τα ταμεία και ρίχνεις εργαζόμενους στην ανεργία», «Να τα ξοδεύεις ξέρεις και καταδύσεις πας, Κουρή δώσε μας τώρα αυτά που μας χρωστάς».. «Από τη μισθωτή σκλαβιά στην ανεργία, Κουρή τελείωσε η εκεχειρία», «Ούτε στα Metropolis ούτε πουθενά δεν θα χουμε ειρήνη με τα’ αφεντικά», «Το δίκιο το έχουν οι απολυμένοι και όχι οι ρουφιάνοι και οι προσκυνημένοι», «Για τ’ αφεντικά είναι νόμος της φύσης, πρώτα το ξεζούμισμα μετά οι απολύσεις» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν.
Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι/ες - απολυμένοι/ες στα καταστήματα Metropolis τονίζουν: Η αδιάλλακτη στάση της εργοδοσίας μας εξοργίζει και μας δυναμώνει περισσότερο. Κι όλο και περισσότερο η εργοδοσία θα μας βρίσκει μπροστά της τόσο στο δρόμο, όσο και στα δικαστήρια.
Δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω.
Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας μέχρι την ολοκληρωτική του δικαίωση
Εργαζόμενοι/ες Απολυμένοι/ες στα καταστήματα Metropolis