ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Το Κιόσκι του Ηλιου και η Psycharis Media Company


Τα σχέδια της οικογένειας του Σταύρου Ψυχάρη και το άδηλο μέλλον του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη

Την εταιρεία HeliosKiosk έφτιαξε ο Σταύρος Ψυχάρης για την εφαρμογή - μεταφορά των εφημερίδων ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ στο i-pad που προς το παρόν και για ένα μήνα ακόμη θα προσφέρονται δωρεάν. Η εφαρμογή των εφημερίδων στο i-pad δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον καθώς είναι μια απλή μεταφορά των pdf και των κειμένων στην οθόνη του i-pad. Εκείνο όμως που έχει ενδιαφέρον είναι ότι το Κιόσκι του Ηλιου (HeliosKiosk) εμφανίζεται ως μία εταιρεία της Psycharis Media Company.
Το ερώτημα που εύλογα προκύπτει είναι το τι θα απογίνει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη καθώς είναι φανερό ότι ο Ψυχάρης επιδιώκει τη δημιουργία μιας νέας αυτοκρατορίας στο χώρο των ΜΜΕ στην οποία θα απουσιάζει παντελώς το όνομα Λαμπράκης...
Ως σημαντικό καταγράφεται το γεγονός ότι μέσω της Psymeco, η οικογένεια Ψυχάρη θα προωθήσει τα εκδοτικά της σχέδια και ήδη.., όπως γράφει το Παρόν, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και επικοινωνία με δύο επιχειρηματίες, ένας εκ των οποίων είναι παλιός φίλος του Ψυχάρη, για συνεργασία στο χώρο των εκδόσεων.
Ο Σταύρος Ψυχάρης φαίνεται ότι έχει πολλά σχέδια για την νέα εταιρεία με προτεραιότητα την ενοποίηση όλων των σάιτ του Οργανισμού ενώ καθώς όπως γράφει το Παρόν σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα των περιοδικών (ενθέτων ή μη) καθώς ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποια θα συνεχίσουν να εκδίδονται και ποια θα κλείσουν.