ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Πήγασος: κάντο όπως ο Ψυχάρης


Τα κόλπα του Σταύρου Ψυχάρη αντιγράφει ο Φώτης Μπόμπολας στον Πήγασο για να καταφέρει να διασπάσει τους (ήδη διασπασμένους) εργαζόμενους.
Ετσι το αφεντικό της Μεταμόρφωσης έθεσε το δίλημμα: Είτε αποδέχεστε μείωση μισθών 5% για όλους είτε θα περικοπούν στο μισό τα επιμίσθια για όσους δίνουν κομμάτια και στο Εθνος και στην Ημερησία και στο κυριακάτικο κλπ.
Και βέβαια έγινε το σώσε και από τα «δικά» τους παιδιά που ξεσηκώθηκαν καθώς βλέπουν ότι τους παίρνει κι αυτούς η μπάλα. Βλέπετε με τα επιμίσθια αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν κατορθώσει να διατηρήσουν σε σχετικά υψηλά επίπεδα τις αποδοχές τους. Το θέμα ..
θα έμπαινε σε συζήτηση-συνέλευση των εργαζομένων για να αποφασιστεί η στάση τους σχετικά με τις μεθοδεύσεις του Μπόμπολα. Το κακό όμως έχει ήδη γίνει και δύσκολα η κατάσταση είναι αναστρέψιμη…
Την ίδια ώρα ο Ψυχάρης απέλυσε πέντε εργαζόμενους από τη Multimedia η οποία ανήκει στον όμιλο του ΔΟΛ. Εκφράζονται φόβοι ότι θα υπάρξουν κι άλλες απολύσεις με απώτερο σκοπό να μπει λουκέτο στην εταιρεία.