ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Εξώδικο στον Κυριακίδη, νέα απεργία στην Αυριανή



Και 4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη όλων των δημοσιογράφων

Εγκλημα διαρκείας και κατ΄ εξακολούθησιν στις εφημερίδες Αυριανή και Espresso καθώς ο Γιώργος Κουρής και ο Πέτρος Κυριακίδης συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο αρνούμενοι να πληρώσουν τους εργαζόμενους τους. Ετσι οι Ενώσεις αποφάσισαν την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς, οι οποίοι εργάζονται στην «ΑΥΡΙΑΝΗ» από τις 4 το μεσημέρι σήμερα (Τρίτη) έως τις 4 το μεσημέρι της Πέμπτης.
Tην ίδια ώρα οι Ενώσεις και μετά τις κυλιόμενες απεργίες, έστειλαν εξώδικο προς τον Πέτρο Κυριακίδη διαμαρτυρόμενες για την αντεργατική και προκλητική συμπεριφορά, που έχει επιδείξει. Ο Κυριακίδης εξακολουθεί να μην καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των μηνών..
Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών τύπου και φωτορεπόρτερ, που εργάζονται στις εφημερίδες «ESPRESSO» και «ATHENS NEWS», το ραδιοφωνικό σταθμό « FLASH» και την ιστοσελίδα «espressonews.gr.

Υ.Γ: Η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι για αύριο Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 των δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται σε όλα τα ΜΜΕ, το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ, συμμετέχοντας μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας στην απεργιακή κινητοποίηση, που έχουν αποφασίσει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.