ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Τραβάνε τα μαλλιά τους στην Αγία Παρασκευή με την Ανθή Σαλαγκούδη


Καλού κακού κάνουν και δοκιμαστικά με την Τάνια Μαντουβάλου σε περίπτωση που η «μαθητεία» της δημοτικής συμβούλου πάρει περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι αναμενόταν

«Το κορίτσι είναι ανεπίδεκτο μαθήσεως. Αν συνεχίσουμε έτσι την πατήσαμε». Σε αυτό το πνεύμα κινήθηκαν οι πρώτες αντιδράσεις μετά τα δοκιμαστικά και τους «πιλότους», για το πρωινό της ΕΡΤ, της πολλά υποσχόμενης Ανθής Σαλαγκούδη (φωτό).
Κι όλα αυτά παρά τις εξαιρετικά φιλότιμες προσπάθειες καθοδήγησης και “εγκλιματισμού” της νεαρής δημοσιογράφου, όπως γράφει το mediablog που συμπληρώνει χαρακτηριστικά: Όλως τυχαίως δε και κυρίως όλως ησύχως, από δοκιμαστικό χθες (ξανα)πέρασε και η Τάνια Μαντουβάλου, η οποία κατά το παρελθόν έχει υπηρετήσει τα δελτία ειδήσεων της Κρατικής Τηλεόρασης. Ωστόσο, και για την ώρα, δεν επιβεβαιώνεται καμία από τις φαρμακερές γλώσσες ότι το εν λόγω δοκιμαστικό έγινε υπό τον φόβο της έλλειψης… back up και σε περίπτωση που η «μαθητεία» της κας Σαλαγκούδη, πάρει περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι αναμενόταν. Κατά τις ίδιες πηγές, το δεύτερο αυτό δοκιμαστικό απέσπασε τουλάχιστον επιφωνήματα ανακούφισης..
, ενώ το γεγονός ότι η δημοσιογράφος εργάζεται στο ΑΠΕ, τυπικά τουλάχιστον – και αν χρειαστεί η ΕΡΤ τις υπηρεσίες της – θα ξεπεραστεί με τη διαδικασία της μετάθεσης.