ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Κουρής, Ρίζος και Κυριακίδης εμπαίζουν τους εργαζόμενους


Σε αδιέξοδο οι εργαζόμενοι στις εφημερίδες Αυριανή, Αδέσμευτος Τύπος και Espresso. Οι εργοδότες Κουρής, Ρίζος και Κυριακίδης εξακολουθούν να μην καταβάλουν τις δεδουλευμένες οφειλές στους εργαζόμενους, παρά τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις προειδοποιήσεις από την Επιθεώρηση Εργασίας.
Οι εργαζόμενοι στον Αδέσμευτο του Δημήτρη Ρίζου προχώρησαν σε 24ωρη απεργία καθώς έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας, αντιμετωπίζοντας την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας της εφημερίδας, η οποία δεν έχει καταβάλει τις αποδοχές Μαΐου (εξόφληση), Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου!
Το ίδιο και στην Αυριανή όπου οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται καθώς ο Γιώργος Κουρής εξακολουθεί να μην πληρώνει το προσωπικό το οποίο αντιμετωπίζει πλέον..σοβαρά προβλήματα βιοπορισμού.
Στην Espressο, ο Πέτρος Κυριακίδης που έκοψε κι άλλο τους μισθούς μέσω των επιδομάτων, φέρεται να πλήρωσε κάτι «έναντι» με αποτέλεσμα η εφημερίδα να βγει ξανά στα περίπτερα. Σημειώνεται ότι ο όμιλος Κυριακίδη χρωστάει σε όλους τους εργαζόμενούς του (ESPRESSO, ATHENS NEWS και FLASH ) τις δεδουλευμένες αποδοχές των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου.