ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Οταν ο Μανώλης παρεκτρέπεται...


Γράφει ο zooρλός

**Διπλά εκτεθειμένος ο Μανώλης Καψής (της γνωστής οικογενείας) που μετά τις ύβρεις κατά της Χαρούλας Αλεξίου στο Twitter, τα πήρε πίσω στο aixmi.gr, αφού πρώτα του τράβηξε το αυτί ο Χρήστος Παναγιωτοπουλος.

** Είπαμε το κελάϊδισμα στο Twitter είναι δύσκολο και πολλάκις επικίνδυνο σπορ. Δεν ενδείκνυται για τύπους που, όπως λένε, υπερασπίζονται με πάθος τις απόψεις τους και ορισμένες φορές- μεσ’ στα νεύρα τους-παρεκτρέπονται…Ούτε για κάποιους άλλους που μπορεί να έχουν ευαίσθητο στομάχι.

** Είδε κι αποείδε ο Στράτος Μπαλής μετά το «άδειασμά» του στην ΕΡΤ και άρχισε να ψάχνεται προς Φάληρο μεριά. Το να συναγωνιστείς τον Βασίλη Θωμόπουλο σε ένα «άθλημα» που ο..συγκεκριμένος το γνωρίζει καλά δεν είναι και τόσο εύκολο. ΠΑΣΟΚ εναντίον ΝΔ σημειώσατε 1.

** Κι ο Αντώνης Λιάρος στην Αγία Παρασκευή σε θέση ειδικού συμβούλου; Τίποτε δεν αποκλείεται καθώς ο δημοσιογράφος είχε παραιτηθεί από το Mega προκειμένου να πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ. Προφανώς προσπαθούν να τον βολέψουν κι αυτόν όπως κι όλους τους άλλους που απέτυχαν να εκλεγούν…