ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Τσαγκαρουσιάνος λάβρος κατά της «μαραζωμένης αυτοκρατορίας» του Σταύρου Ψυχάρη


 Με αφορμή το «θλιβερό αρθρίδιο» της Μαρίας Θερμού για τον Γ. Λούκο

Πόλεμο άνοιξε ο εκδότης της LiFO, Στάθης Τσαγκαρουσιάνος με την «μαραζωμένη αυτοκρατορία» του ΔΟΛ και κατ΄επέκταση με το αφεντικό της Μιχαλακοπούλου, Σταύρο Ψυχάρη. Αφορμή ένα άρθρο της δημοσιογράφου Μαρίας Θερμού στο ΒΗΜΑ για την παραμονή ή μη του Γιώργου Λούκου στο τιμόνι του Ελληνικού Φεστιβάλ.
Ο Τσαγκαρουσιάνος (θερμός υποστηρικτής του Λούκου) με δηκτικό σχόλιο του στη LiFO υπό τον τίτλο «Οι χηρευμένες ντομινατρίξ», ξεσπαθώνει κατά της συντάκτριας για το «θλιβερό, στρεψόδικο, συκοφαντικό και τελικά ξεφτιλισμένο αρθρίδιο» της. Ο εκδότης κάνει λόγο για «οίστρο κατινιάς και σουσουδίστικες κακιούλες που ούτε τα σάψαλα του Ζόναρς δεν θα την σκαρφίζονταν!»
Επίσης επιτίθεται κατά του κριτικού Κώστα Γεωργουσόπουλου «που έτρωγε την μερίδα του λέοντος στην..
προηγούμενη κατάσταση» καθώς και κατά πολλών δημοσιογράφων του Βήματος «που πληρώνονται για να γράφουν στη χάση και στη φέξη μια παπαριά».
Ο εκδότης της LiFO καταλήγει στην διαπίστωση ότι «το ΒΗΜΑ με όπλο τη μουχλιασμένη, μικροπολιτική κακία της κ. Θερμού δύσκολα θα ξανασυζητήσει με την εποχή του»…

- Διαβάστε εδώ το άρθρο της Μαρίας Θερμού
και εδώ  το σχόλιο-απάντηση του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου