ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ενοικιάζονται «γραφιάδες» με δύο-τρία κατοσταρικάκια...


@ Πτωμαΐνη ζέχνει αυτό το καλοκαίρι. Και οι εκλεκτοί του θεού είναι πάλι λίγοι. Οι ίδιοι και οι ίδιοι, δηλαδή, να παρκάρουν τα κορμιά τους σε μέρη εξωτικά με περίεργα ονόματα, όπως η Καναπίτσα και το Καλό Λιβάδι, αφήνοντας πίσω τον πιστό κι απλήρωτο στρατό τους.
@ Ο Παύλος Παπαδόπουλος, διευθυντής του «BHMAgazino» απάντησε στους κυρίους Φασουλή – Χατζηγιάννη και στην κυρία Μακρυπούλια, μετά τις αγωγο-μηνύσεις που επιφύλαξαν στο περιοδικό οι δύο καλλιτέχνες και η κυρία.
@ Το πρώτο μέρος της απάντησης, προς τον κ. Φασουλή, αρκετά καλά δομημένο. Υπήρχε επιχειρηματολογία και εμφανής γεφυρωτική διάθεση. Άλλωστε και το κείμενο του κ. Νάστου επέτρεπε στον διευθυντή του περιοδικού μία τέτοια προσέγγιση. Το δεύτερο μέρος της ίδιας αυτής απάντησης, ας μείνει στην κρίση των αναγνωστών.
@ Σημείο των καιρών: Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τους ghost writers βιβλίων. Τώρα μαθαίνουμε και τους ghost συντάκτες στηλών, σελίδων ολόκληρων, με το καλό και ενθέτων. Ας πούμε, έχεις εσύ δυο σελίδες ρεπορτάζ να κλείνεις κάθε εβδομάδα, αλλά βαριέσαι. Του θανατά. Με δύο, άντε τρία κατοσταρικάκια βρίσκεις συνεργάσιμο άνθρωπο να σου κάνει αυτή τη δουλίτσα. Ούτε ο εκδότης παίρνει πρέφα ούτε κανείς κι όλοι ευχαριστημένοι. Αυτές είναι δουλειές και τ’ όνομα σου φαρδύ πλατύ από πάνω. Ε, και μην ξεχνάς να δίνεις τα 2-3 κατοσταρικάκια, αμαρτία είναι.



@ «- Παιδιά, καλή η ενημέρωση για τη Χαλυβουργία, δεν λέω, αλλά για την περίπτωση μας κανά νέο υπάρχει;». Τάδε… γράφει δημοσιογράφος της «Ελευθεροτυπίας» στο σχετικό γκρουπάκι στο Facebook που μέρες τώρα γεμίζει με αγωνιστικές ειδήσεις για τους εργάτες της Χαλυβουργίας.
@ Η αλήθεια είναι ότι ντάλα καλοκαίρι, με καύσωνα και τον 15αύγουστο έξω από την πόρτα, κανένα νέο δεν υπάρχει για την «Ελευθεροτυπία». Όπως δεν υπάρχει και για το Alter εξακολουθεί να «κρέμεται» – ως κανάλι – στο «μπουκέτο» της Digea.

-από το mediablog