ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ηλεκτρονικοί εκδότες, φίρμες - κράχτες και στήλες της χολής


Δεν είναι ότι χάνονται οι δουλειές στα ΜΜΕ, χάνεται και η αξιοπρέπεια. Και αναγκάζεται ο καθένας που συντηρεί ένα site παριστάνοντας τον ηλεκτρονικό εκδότη να γλείφει μέχρι τήξεως το οποιοδήποτε «νέο ξεκίνημα» ελπίζοντας σε ένα ξεροκόμματο.
@ Ευτυχώς που δεν υπάρχουν πια τα «εκβιαστολόγια», που λέει κι ο κ. Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τώρα πια δεν είναι chic οι εκβιασμοί και οι απειλές. Αρκεί να διοχετεύσεις σε ένα site, ένα blog, ένα οτιδήποτε τελοσπάντων, ότι ο τάδε παρουσιαστής ξόφλησε. Ή ότι η ομάδα τραβάει και με τους αναπληρωματικούς. Και η δουλειά έχει γίνει.
 @ Σχολές δημοσιογραφίας. Η ιστορία της ζωής τους. Κάθε χρόνο τα ίδια. «Φίρμες» – κράχτες που δεν πατάνε ποτέ, βιβλία – φαντάσματα, σημειώσεις στο πόδι και ένας σκασμός λεφτά για ένα αβέβαιο – έως και ανύπαρκτο – επαγγελματικό μέλλον. Πόσο πια;
@ Ακόμη και αν ο αθώος αναγνώστης διαφωνήσει με τον εκδότη, η αλήθεια είναι ότι παρά τις.. φιλότιμες προσπάθειες του τελευταίου διαστήματος που γίνονται από τον διευθυντή των εντύπων, Παύλο Παπαδόπουλο και παρά τα αρκετά – κάποια εξ αυτών, εξαιρετικά – ρεπορτάζ του «ΒήΜαgazino», κάποιες στήλες (κι είναι αρκετές), συντηρούνται εδώ και καιρό από τη χολή. Από το ρεπορτάζ, πάντως, σε καμία περίπτωση.

-από το mediablog