ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η Μύκονος ταιριάζει στον Γιάννη Τραγάκη


O πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Τραγάκης, αφού διόρισε στη Βουλή κόρη, νύφη και αδελφή του γαμπρού του, είπε να ξεσκάσει κάνοντας δωρεάν διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο που αν μη τι άλλο ταιριάζει και με την ιδιοσυγκρασία του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο βουλευτής της ΝΔ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, αναχώρησε λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο για τη Μύκονο όπου κατέλυσε στο ξενοδοχείο Semeli  -το φθηνότερο δίκλινο ξεκινά από 400 σχεδόν ευρώ τη βραδιά και οι σουίτες κοστίζουν 1200 ευρώ). Ο Γ. Τραγάκης φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο εντελώς δωρεάν καθώς δεν πλήρωσε τη διαμονή του μετά απ εντολή του ιδιοκτήτη του.
Το Semeli, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ανήκει στον επιχειρηματία Γιώργο Ζησιμόπουλο και τη σύζυγό του και έχει υπαχθεί στον αναπτυξιακό νόμο 3299/04, προκειμένου να εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις του, με την επένδυση να φτάνει στα 2,9 εκατ. ευρώ.
Θυμίζουμε ότι  Τραγάκης που εξελέγη αντιπρόεδρος της Βουλής στις 29 Ιουνίου, έναν μήνα μετά διόρισε στη Βουλή τέσσερα άτομα, ανάμεσα στα οποία και η αδελφή του γαμπρού του. Προηγουμένως, είχε καταφέρει να βολέψει  τον γαμπρό του, την κόρη και τον γιό του.