ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ο Μπόμπολας εκβιάζει τώρα με «λουκέτο» στην Goal News

Σε νέες μεθοδεύσεις προχωρά ο Φώτης Μπόμπολας, προκειμένου να υποχρεώσει τους εργαζόμενους της εφημερίδας GOAL NEWS να συναινέσουν στις εξαιρετικά μεγάλες μειώσεις των αποδοχών τους.
Σε κλίμα απαξιωτικό ο Μπόμπολας, ζητεί νέες απολύσεις από τους διευθυντές της εφημερίδας, ενώ απαιτεί, όσοι γλιτώσουν από το «πογκρόμ» των απολύσεων, να υποχρεωθούν να προσφέρουν επιπλέον και την εργασία τους αμισθί στον ραδιοφωνικό σταθμό SENTRA FM.
Η εργοδοσία προβάλλει δε την απειλή ότι θα κλείσει τελικά την εφημερίδα, και δηλώνει ότι έχει συναντήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές, που είναι, όπως λέει, οι «φερέγγυοι» Ανδρουλιδάκης και Γέρου, οι οποίοι «έχουν διαπρέψει» στο χώρο των ΜΜΕ με τη γνωστή σε όλους πορεία τους...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε να αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσον και αγωνιστικότητα στη νέα επίθεση της ιδιοκτησίας της εφημερίδας GOAL NEWS, προαναγγέλλοντας κλιμακούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.