ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Τι γυρεύει ο Πέτρος Κωστόπουλος στην Αμερική;


Αφού έλυσε την υπαλληλική του σχέση με την ΔΑΦΝΗ Επικοινωνίες ο Πέτρος Κωστόπουλος έφυγε για την Αμερική όπως γράφει το enimerosi24.
Το πιο πιθανό είναι πως ο Κωστόπουλος βρέθηκε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναζητώντας όχι την τύχη του, αλλά πιθανές συνεργασίες αφού εδώ κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του σε ισότιμη βάση.
Μόνο υπάλληλό τους τον θέλουν οι περισσότεροι και ως γνωστόν ο Κωστόπουλος δεν είναι μαθημένος και δεν αντέχει το υπαλληλίκι. «Δεν είναι και εύκολο μετά από 17 χρόνια που έκανα το αφεντικό να πάω χαρούμενος στη δουλειά ως υπάλληλος…» έλεγε χαρακτηριστικά ο ίδιος για την πρόσληψή του στην ΔΑΦΝΗ Επικοινωνίες.
Βέβαια το «πλούσιο» βιογραφικό του Κωστόπουλου μπορεί να του ανοίξει νέους δρόμους και το σίγουρο είναι ότι ο πρώην εκδότης δεν θα μείνει χωρίς δουλειά. Σε εποχές κρίσης όμως τίποτε δεν αποκλείεται. Αλλωστε το λέει κι ο ίδιος ο Π. Κωστόπουλος..αναφορικά με την εκπομπή του  «ΒΡΑΔΥ» στον ΑΝΤ1: «Οποιος μιλάει για το τι θα συμβεί στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν κι έχει δεμένο τον γάιδαρο, μάλλον δεν ξέρει πού πατάει και πού πηγαίνει. Δεν εννοώ σε καμιά περίπτωση ότι θα με κοροϊδέψουν (στον ΑΝΤ1). Θα με γελάσουν. Θα με πετάξουν. Αλλά τα κανάλια θα έχουν λεφτά για προγράμματα ή θα στηριχτούν στην επανάληψη;»

Υ. Γ: Κουράγιο Πετράν...