ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ποιοι και γιατί απορρίπτουν(;) προτάσεις για την ΕΡΤ


Το όνομα του δημοσιογράφου Νίκου Σίμου φαίνεται να κλειδώνει για τη θέση του προέδρου -διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, ενώ ο Αντώνης Σκυλλάκος λέγεται πως αρνήθηκε την πρόταση να αναλάβει τη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης (θέση που κατέχει σήμερα ο Β. Μπίτσης).
Στη θέση του διευθυντή ειδήσεων, θέση που κατέχει σήμερα ο Γ. Κογιάννης προκρίνεται ο Μπάμπης Κούτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπ. Κούτρας φέρεται να αρνείται και αυτός την πρόταση που του έγινε από του Μαξίμου.
Το μόνο σίγουρο είναι πως μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της κρατικής τηλεόρασης θα έχει η γνωστή και μη εξαιρετέα Άννα Παναγιωταρέα.
Προτάσεις για να αναλάβουν θέση στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έχουν γίνει και σε άλλους αξιόλογους δημοσιογράφους, οι οποίοι όμως αρνήθηκαν ευγενικά. Κυριότερος λόγος όπως λένε είναι το ότι δεν ταιριάζει η φιλοσοφία τους με αυτή του επικοινωνιακού επιτελείου του Σαμαρά, πέρα από το γεγονός πως θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις παρεμβάσεις μιας...
τρικομματικής κυβέρνησης.

Υ.Γ: Ακούγεται ότι κάποιοι ασκούν πιέσεις(;) στο Μαξίμου ώστε να παραμείνει στη θέση του ο Λάμπης Ταγματάρχης. Οι πιέσεις δεν εξαντλούνται σε αυτό αλλά επεκτείνονται στην ικανοποίηση κι άλλων αιτημάτων που φτάνουν μέχρι και τη χορήγηση τηλεοπτικής συχνότητας!..