ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Συνελήφθη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή προσήλθε αυτοβούλως στον εισαγγελέα;


-Τι ακριβώς συνέβη μετά από τη μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμηση

- Γιατί ο Μάκης τα έβαλε με το Newsbomb και την iefimerida του Χρ. Ράπτη

Μύλος με την αντιπαράθεση του Κώστα Βαξεβάνη και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μετά και τη μήνυση του πρώτου εναντίον του δεύτερου για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο Τριανταφυλλόπουλος είχε αναρτήσει στο site του δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα, ο οποίος υποστήριζε πως ο Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου. Ο Βαξεβάνης είχε μηνύσει και τον Σούρλα γι αυτό, παραθέτοντας μάλιστα στη μήνυση του όλα τα δημοσιεύματα της «Πανδώρας» που αναφέρονταν στις καταγγελίες Σούρλα για το λαθρεμπόριο.
Μετά τη μήνυση Βαξεβάνη, οι Μ. Τριανταφυλλόπουλος και Ν. Γεωργιάδης, αρχισυντάκτης του site www.zougla.gr, εμφανίστηκαν αυτοβούλως σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα (σύμφωνα με την ενημέρωση από την πλευρά του Μάκη) και μετά την κατάθεσή τους αποχώρησαν καθώς διετάχθη προκαταρκτική εξέταση. 
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πλευρά Βαξεβάνη οι δυο δημοσιογράφοι συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά..τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Οπως αναφέρει το koutipandoras οι Τριανταφυλλόπουλος και Γεωργιάδης συνελήφθησαν το πρωί, μετά από μια ενδιαφέρουσα γνωμάτευση της εισαγγελίας Αθηνών, η οποία απεφάνθη ότι συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία παραμένουν αναρτημένα, αποτελούν ένα διαρκές αδίκημα και ως εκ τούτου δικαιολογείται η ενεργοποίηση του αυτοφώρου όσο αυτά είναι αναρτημένα. Ο εισαγγελέας ζήτησε να καταθέσουν ανωμοτί οι δημοσιογράφοι και τους άφησε ελεύθερους.

Υ. Γ: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τα έβαλε με πολλά blogs αλλά και επιλεκτικά με κάποιες ιστοσελίδες όπως το Newsbomb που ανήκει στον όμιλο του Δ. Γιαννακόπουλου και την iefimerida του Χρ. Ράπτη επειδή λέει αναπαρήγαγαν την αποπροσανατολιστική είδηση περί σύλληψής του.
Το γεγονός όμως, λέμε εμείς, δεν αλλάζει: Η μήνυση έγινε, το αυτόφωρο ενεργοποιήθηκε, ο Μάκης και ο αρχισυντάκτης του αναζητήθηκαν από την εισαγγελία και είτε συνελήφθησαν είτε εμφανίστηκαν αυτοβούλως η ουσία παραμένει η ίδια...

Υ.Γ1: Διαβάστε για να καταλάβετε το χρονικό της διαμάχης και πως φτάσαμε στις μηνύσεις και στα αυτόφωρα: