ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ο Κωστόπουλος δεν αντεξε το υπαλληλίκι κι έφυγε από τη ΔΑΦΝΗ - Πως οι Κυριακού γλύκαναν την ψυχή του Πέτρου


Δεν ήταν κι εύκολο μετά από 17 χρόνια που έκανα το αφεντικό να πάω χαρούμενος στη δουλειά ως υπάλληλος» 

- «Μπορεί να είμαι μαλάκας αλλά είμαι περήφανος που δούλεψα με υπαλληλική σχέση»

Σε ένα κείμενο 1056 λέξεων το οποίο βρίθει λαθών (βγάζουν μάτι), ο έκπτωτος πατριάρχης του life style, Πέτρος Κωστόπουλος νιώθοντας την ανάγκη να απολογηθεί ξανά (γιατί άραγε) εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την εταιρεία του ΑΝΤ1, Δάφνη Επικοινωνίες.
Ο Κωστόπουλος γράφει τα καλύτερα για τους γλυκύτατους Κυριακού, πατέρα και γιό, και εξηγεί πόσο πολύ τον βοήθησαν στην προσπάθειά του να ανακάμψει από την κατάθλιψη:
«Από εκεί που χτυπούσα κάθε μέρα το κεφάλι μου στον τοίχο, κλεισμένος μες στο σπίτι επί μήνες, με χούφτες χαπάκια και δεν μπορούσα να σηκωθώ ούτε από το κρεβάτι μου, με φιλοξένησαν με τον πιο γλυκό τρόπο σε ένα φιλικό περιβάλλον»
Οσο για τους λόγους για τους οποίους ο Κωστόπουλος έφυγε από την ΔΑΦΝΗ φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν άντεξε το υπαλληλίκι:
«Δεν είναι και εύκολο μετά από 17 χρόνια που έκανα το αφεντικό να πάω χαρούμενος στη δουλειά ως υπάλληλος…» γράφει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει:..

«Όταν τελείωσε η δουλειά στη Δάφνη, το πρώτο πράγμα που τίμια έπρεπε να κάνω ήταν να πω στους ανθρώπους που με φιλοξένησαν ότι η δουλειά μου τελείωσε. Τι να έκανα δηλαδή; Να τους έπιανα από τον λαιμό, μες στη φάση που είμαστε, να στοιχηματίσουν λεφτά στο καθαρόαιμο;».
Το αποκορύφωμα βέβαια είναι όταν γράφει πάλι σχετικά με το υπαλληλίκι:
«Είχα καιρό να δουλέψω σαν υπάλληλος και έχει κι αυτό την χάρη του, καμιά φορά. Ναι, γνώρισα καινούριο κόσμο, γνώρισα ένα άλλο μαγαζί, πήρα σαφή μαθήματα για το πώς δουλεύουν. Μπορεί να είμαι μαλάκας αλλά είμαι περήφανος που δούλεψα με υπαλληλική σχέση»!
Ο Κωστόπουλος γράφει και για την τηλεοπτική του εκπομπή:
«Όσο αναφορά (το μάτι μας) στη συνέχεια της εκπομπής «Βράδυ» στον ΑΝΤ1, δεν έχει τεθεί κανένα απολύτως πρόβλημα και ήδη έχουμε μιλήσει με όλους για τη συνέχισή της στην επόμενη σεζόν. Άλλωστε και το κανάλι και εγώ ευχαριστημένοι μείναμε.»
Βέβαια ο Κωστόπουλος κρατάει και μια πισινή για το ΒΡΑΔΥ γράφοντας: «Βέβαια, όποιος μιλάει για το τι θα συμβεί στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν κι έχει δεμένο τον γάιδαρο, μάλλον δεν ξέρει πού πατάει και πού πηγαίνει. Δεν εννοώ σε καμιά περίπτωση ότι θα με κοροϊδέψουν. Θα με γελάσουν. Θα με πετάξουν. Αλλά τα κανάλια θα έχουν λεφτά για προγράμματα ή θα στηριχτούν στην επανάληψη;»


- Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ημέρα του (υπάλληλου) Πέτρου Κωστόπουλου στη δούλεψη του Κυριακού
-Οποιος θέλει να διαβάσει ολόκληρη την «εξομολόγηση» του Πέτρου Κωστόπουλου ας κάνει κλικ εδώ