ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Δομικές αλλαγές στο σάιτ του Χρήστου Ράπτη


Μετά από δεκατέσσερις μήνες λειτουργίας το σάιτ iefimerida.gr του Χρήστου Ράπτη προχώρησε σε αναδιάταξη της δομής του προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικό και φιλικό προς τους αναγνώστες, αλλά και πιο μοντέρνο αισθητικά.
Στους δεκατέσσερις αυτούς μήνες το iefimerida.gr, όπως αναφέρει σε σημείωμά του ο Χρ. Ράπτης, «κέρδισε την εμπιστοσύνη των χρηστών του Διαδικτύου με την αντικειμενική ενημέρωση, την ψυχραιμία στην αντιμετώπιση της επικαιρότητας και τον πλουραλισμό στην θεματολογία του».
Ένα χρόνο και δύο μήνες μετά την έναρξη της λειτουργίας του, το iefimerida.gr -που θεωρείται ως ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα sites του ελληνικού διαδικτύου- αγγίζει τις 2.000.000 επισκέψεις τον μήνα, με 1.200.000 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 8.000.000 pages views.
Ο ιδρυτής του σάιτ στο σημείωμά του προβάλει το..ότι οι δημοσιογράφοι του iefimerida.gr έχουν απόλυτη ελευθερία να γράφουν την γνώμη τους και να υποστηρίζουν τα ρεπορτάζ τους, χωρίς να λογοκρίνονται από κανέναν είτε να αυτολογοκρίνονται για να μην γίνουν δυσάρεστοι στους ισχυρούς της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας.
Μάλιστα ο Χρ. Ράπτης επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Λογοδοτούμε μόνο στους αναγνώστες μας και στην δεοντολογία της ανεξάρτητης, αντικειμενικής και μαχητικής δημοσιογραφίας».