ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Απάντηση σε «δυσφημιστικά δημοσιεύματα για την απεργιακή Ελευθεροτυπία»


Συνέχεια στη διαμάχη ανάμεσα στους πάλαι ποτέ «ενωμένους σαν γροθιά» εργαζόμενους στην ΧΚ Τεγόπουλος 

«(...)H επιτυχία και ο αντίκτυπος των τελευταίων απεργιακών φύλλων της Ελευθεροτυπίας, θορύβησε πολλούς. Αλλα μέχρις εδώ. Ευχόμαστε σε όσους επιχειρούν μια άλλη εκδοτική προσπάθεια καλή επιτυχία και καλό ταξίδι στη περιπέτεια της ενημέρωσης. Χρειαζόμαστε άλλωστε θέσεις εργασίας και εναλλακτικές πηγες πληροφόρησης, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Ομως το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και την έντιμη μάχη για την επιβίωση σε καιρούς αντιξοους, δεν το παραχωρούμε σε κανένα, παλιό, ή όψιμο τιμητή».
Ετσι τελειώνει η απάντηση* της εργασιακής και της συντακτικής επιτροπής της Μίνωος με αφορμή , όπως λένε,  «δυσφημιστικά δημοσιεύματα για την απεργιακή Ελευθεροτυπία που εκδίδουν οι επί 11 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι της, τα οποία διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα»...
Φανταζόμαστε πως ανάμεσα στα «δυσφημιστικά» δημοσιεύματα περιλαμβάνονται..
κι αυτά της Αφροδίτης Πολίτη (εδώ) και του Δημήτρη Ψαρρά (εδώ), δύο απολυμένων  χωρίς αποζημίωση και καταβολή δεδουλευμένων από την «Χ.Κ.Τεγόπουλος». Στην Πολίτη απάντησε (εδώ) κι ο Γ. Παπαδόπουλος-Τετράδης, πρώην διευθυντής της Ελευθεροτυπίας.
 Την ίδια ώρα ο Δ. Ψαρράς απαντά στον Τετράδη (βλέπε εδώ) κάνοντας λόγο για συκοφαντίες και οχετό λάσπης εναντίον της δημοσιογραφικής ομάδας Ιός.

*Ολόκληρο το κείμενο - απάντηση της εργασιακής και της συντακτικής επιτροπής, μπορείτε να το διαβάσετε στο μπλογκ του εκπροσώπου των συντακτών της Ελευθεροτυπίας, της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και του enet.gr, Πάνου Σώκου.