ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

O Alpha σπάει την απεργία



Θα βγάλει εκπομπές και δελτίο λέει ο Alpha σήμερα που η ΕΤΙΤΑ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για τη συλλογική σύμβαση εργασίας.
Λογικό, καμία έκπληξη. Το έκανε και την προηγούμενη φορά με τα γνωστά αποτελέσματα της παραπομπής για διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ των "προθύμων" του Alpha.
Από τότε μέχρι σήμερα στο "ξερονήσι της Κάντζας", οι εξελίξεις επιταχύνθηκαν.
Ομάδα δημοσιογράφων, γνωστών και επώνυμων παρουσίασε έγγραφο στήριξης των απεργοσπαστών. Πίεζαν και πίεζαν και ξανα-πίεζαν ολημερίς τους συντάκτες να βάλουν την υπογραφή τους στο εν λόγω κείμενο. Να γίνουν δηλαδή "δηλωσίες" της εργοδοσίας προς την ΕΣΗΕΑ λέγοντας πως θα καταθέσουν και τις δικές τους ταυτότητες μελών αν τολμήσει το σωματείο και διαγράψει τους απεργοσπάστες. Στο "ξερονήσι" έλαβε τα μέτρα της και η διοίκηση.
Προσέλαβε με σύμβαση ενός μήνα τεχνικούς τους οποίους και είχε..stand by κάθε φορά που ήθελε να πιέσει ή να εκβιάσει τους απεργούς τεχνικούς.
Και φυσικά στο διασωματειακό και την ΕΣΗΕΑ οι αρτηριοσκληρωτικοί μηχανισμοί του συνδικαλισμού στα ΜΜΕ συνεχίζουν να παρακολουθούν αμέτοχοι και αδιάφοροι την ολοκληρωτική κατάρρευση.
Δεν βαριέσαι. Η επόμενη μέρα όλο και καμιά δουλίτσα θα 'χει να προσφέρει. Τα γραφεία τύπου να' ναι καλά και οι πολιτικοί φίλοι...
-από το greektv