ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Νέες βολές Τσίπρα εναντίον Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης


Mε ένα ειρωνικό σχόλιο στο facebook απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας σε όλα όσα γράφονται και λέγονται στα ΜΜΕ σχετικά με την στάση που κρατάει για τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση συνεργασίας.
«Θα μπορούσε η εβδομάδα 6-13 Μαϊου να γιορτάζεται κάθε χρόνο ως εβδομάδα ανεξάρτητης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας...» έγραψε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εκτιμά πως τα «συστημικά» ΜΜΕ επιχειρούν να εμφανίσουν ως  «καταστροφή της χώρας», την άρνησή του να συμπράξει σε κυβερνητικό σχήμα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Ο Τσίπρας προεκλογικά, με μια έξυπνη και αρκούντως ειρωνική ανακοίνωση είχε αρνηθεί να εμφανισθεί προεκλογικά στο Mega τονίζοντας: «Στη ζωή, αλλά και στην πολιτική, η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία από λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου».
Στα τέλη Απριλίου είχε καταγγείλει ξανά τα ΜΜΕ, από την Ξάνθη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν με νοιάζει τι λέτε για εμάς στα κανάλια σας. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος δεν σας πιστεύει πλέον. Τον έχετε..συκοφαντήσει, τον έχετε προσβάλλει, τον έχετε εκβιάσει».