ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΟΛΟΙ οι ασφαλισμένοι πνέουν μένεα κατά της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ

Οι καρκινοπαθείς και η «κοινωνικά ευαίσθητη» κυρία Σπανοπούλου...

Ο κυνισμός σε όλο του το μεγαλείο... «Αρωγός» λέει στέκει η «κοινωνικά ευαίσθητη» Σπανοπούλου και οι λοιποί του ΕΔΟΕΑΠ που με «αίσθημα ευθύνης» κάνουν το χατήρι στους άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένους με διαγνωσμένη κακοήθη νεοπλασματική νόσο να συνεχίσουν να περιθάλπτονται στο «Υγεία» και στο «Ιατρικό». Μάλιστα τους κάνουν το χατήρι και τους επιτρέπουν να κάνουν και εισαγωγή στα συγκεκριμένα θεραπευτήρια για «αιτίες που σχετίζονται μόνο με την αντινεοπλασματική τους θεραπεία, μέχρι πέρατος αυτής».
Μπράβο παιδιά. Τα αυτονόητα, τα παρουσιάζετε σαν κοινωνική προσφορά και ευαισθησία εκ μέρους σας και καμαρώνετε κιόλας. Λίγη ντροπή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
Σημειωτέον ότι το δ.σ του ΕΔΟΕΑΠ (και ειδικά η πρόεδρός του Σπανοπούλου) έχει συγκεντρώσει την μήνιν όλων των εργαζομένων (δημοσιογράφων και διοικητικών) με τις άδικες και πλήρως αντικαταστατικές αποφάσεις του -το επονομαζόμενο και «σχέδιο έκτακτης ανάγκης». Ολοι οι μέτοχοι- μέλη του ΕΔΟΕΑΠ πνέουν μένεα εναντίον της διοίκησης του Οργανισμού καθώς αρχίζουν να συνειδητοποιούν και να βιώνουν τις δραματικές επιπτώσεις από..τις νέες περικοπές. Μετά από 44 χρόνια ιστορικής διαδρομής του ΕΔΟΕΑΠ είναι η πρώτη φορά που αιρετή Διοίκηση του αυτοδιοίκητου Οργανισμού, οδηγεί με τις αποφάσεις της τους μετόχους-μέλη στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.
Υ.Γ: Είναι ευκαιρία στις 31 Μαϊου στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού να ζητηθεί επιτακτικά η άμεση ανάκληση των ανάλγητων αποφάσεων της Διοίκησης του που εκτός των άλλων πλήττουν ανεπανόρθωτα, δικαιώματα κατοχυρωμένα και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ως προς την περιουσία, την προσδοκία και την ανταποδοτικότητα.