ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και οι 200 οπλοφόροι-ασφαλίτες του έλληνα Führer

«Θα φτιάξουμε ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας από μέλη του κόμματός μας και από ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις για να διώξουμε τις συμμορίες κι όλους τους παράνομους ξένους, τους λαθρομετανάστες.
Θα ζητήσουμε άδεια οπλοφορίας και θα φτιάξουμε ένα σώμα από 200 ενόπλους να προστατεύουν τη ζωή των πολιτών. Οι φίλοι σας οι μεγαλοεπιχειρηματίες, κύριε Χατζηνικολάου γιατί δηλαδή έχουν δέκα και δώδεκα οπλοφόρους; Γιατί κι ο δήμος της Αθήνας να μην έχει ένοπλους;(...)»
Αυτά έλεγε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος στον συνονόματό του Χατζηνικολάου στην εκπομπή Πρόσωπο με Πρόσωπο στο Alter, τον Σεπτέμβριο του 2010 σε μια συζήτηση που αφορούσε τις δημοτικές εκλογές.
Ο Μιχαλολιάκος, τότε, είχε ζητήσει με εξώδικό του από το κανάλι τηλεοπτικό χρόνο για να εκφράσει τις θέσεις του. Μάλιστα υπήρξε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στον τηλεπαρουσιαστή και στον Führer των ελλήνων νεοναζί. Ο διάλογος στο τέλος αγριεύει με αποτέλεσμα ο Νίκος Χατζηνικολάου (και μπράβο του) να «αποχαιρετήσει» κακήν κακώς τον Μιχαλολιάκο.
Η αντιμετώπιση του δημοσιογράφου απέναντι στα λεγόμενα του αρχηγού των νεοναζί ήταν η δέουσα («Αφήστε αυτό τον τόνο, δεν είστε ο Φύρερ κύριε...») και πόρω απέχει από τη..στάση των σημερινών τηλεπαρουσιαστών (Ευαγγελάτος, Σρόιτερ) οι οποίοι σημειωτέον δεν αντιμετώπισαν τον ίδιο τον Φύρερ αλλά τα πρωτοπαλίκαρά του. Βέβαια θα μου πείτε τότε τη Χρυσή Αυγή την αντιμετώπιζαν όλοι σαν κάτι «γραφικό» που δεν αφορούσε κανέναν ενώ τώρα έχει στη Βουλή 21 μέλη της και είναι φυσικό να έχει αποθρασυνθεί...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ