ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Απεργιών συνέχεια σε Αυριανή και SENTRA FM


Νέα 48ωρη απεργία για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ, μέχρι το πρωί της Δευτέρας 30 Απριλίου. Επίσης σε νέα 24ωρη απεργία (τη Δευτέρα) προχώρησαν οι δημοσιογράφοι στον ραδιοσταθμό SENTRA FM.
Στην ΑΥΡΙΑΝΗ οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν την αντεργατική, αντισυνδικαλιστική και κατάφωρα καταχρηστική συμπεριφορά, που επιδεικνύει επί μακρόν ο -μου χρωστάν΄ δεν τους χρωστάω- Γιώργος Κουρής. Ο εργοδότης δεν τηρεί τις ΣΣΕ ενώ χρωστάει στους εργαζόμενους δεδουλευμένα ενός και πλέον έτους!..
Στον SENTRA FM αντιμετωπίζουν την αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά του Μπόμπολα που συνεχίζει την τακτική των εκκαθαρίσεων στο συγκρότημα του Πήγασου. Η εργοδοσία έχει..
συρρικνώσει το ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού και περικόπτει τις νόμιμες αμοιβές των δημοσιογράφων, που εργάζονται σε αυτόν.