ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

O διαφημιστής με τα φουντούνια που θέλει να μπει στη Βουλή

Ποιoς είναι ο Γιάννης Κακουλίδης - «Ο τέλειος χαμαιλέοντας που όσο στενές σχέσεις έχει με την Αριστερά, άλλο τόσο στενές επαφές έχει με το κεφάλαιο»

Από την ασφάλεια του πλούσιου σπιτιού του στην ακριβή Πεντέλη, ο εκκολαπτόµενος πολιτικός και τέως(;) διαφηµιστής Γιάννης Κακουλίδης ονειρεύεται τη «σοσιαλιστική άνοιξη» µέσω της Δηµοκρατικής Αριστεράς, ποντάροντας στην ψήφο των Πειραιωτών. Ολα αυτά διαλαλώντας δεξιά και αριστερά πως πλέον έχει αφιερωθεί «ψυχή τε και σώµατι» στην πολιτική. Οπως έχει αποκαλυφθεί, ο άνθρωπος που φέσωσε µε περίπου 35 εκατ. ευρώ την αγορά όχι µόνο δεν έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην πολιτική, αλλά και µε µανδύα τη νέα διαφηµιστική εταιρεία SOHO Square Athens, που εµφανίστηκε αµέσως µετά τη διάλυση της UpSet!, εξακολουθεί και κάνει business.
Ο Γιάννης Κακουλίδης είναι ένας από τους ανθρώπους που εμπνεύστηκαν την παλαιά πετυχημένη τηλεοπτική διαφήμιση για τα.. φουντούνια, στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει ο Χάρρυ Κλυνν.
Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ για τον Γιάννη Κακουλίδη.