ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αγονος ο πλειστηριασμός για τον «Nitro 102,5»


Απλήρωτοι από τον Ιανουάριο οι εργαζόμενοι 
Άγονος απέβη ο τραπεζικός πλειστηριασμός της Eurobank για τον «Nitro 102,5». Το τίμημα είχε οριστεί γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ, τα σχετικά τηλεφωνήματα προς τους εν δυνάμει ενδιαφερόμενους έπεσαν από νωρίς, ουδείς ωστόσο εμφανίστηκε να προσφέρει το... κατιτίς του. Έτσι ο άκαρπος εν τέλει πλειστηριασμός τελείωσε πριν καν αρχίσει. Eκτός βέβαια και αν παίζει τίποτε στο παρασκήνιο, δεν ξέρω, σ' αυτά τα τραπεζικά δαιδαλώδη μονοπάτια χάνεσαι αν δεν γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα, αν δεν έχεις τον μίτο της Αριάδνης.
Εν τω μεταξύ, εδώ και μερικές ημέρες στα γραφεία του σταθμού επικρατεί μία κινητικότητα. Άνθρωποι του ομίλου ΑΝΤ1 (πέντε, λόγου χάριν, ήταν εκεί την Παρασκευή) σημειώνουν τους πάντες και τα πάντα. Γίνεται μία οικονομοτεχνικού τύπου θα έλεγα καταγραφή, οι λογιστές ελέγχουν τα..
οικονομικά στοιχεία του σταθμού και οι τεχνικοί όλα τα υπόλοιπα. Πατούν κουμπιά, βγάζουν και βάζουν βύσματα, κάνουν φου-φου στα μικρόφωνα κ.ο.κ. Λες και το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «σικέ» κατά κάποιο τρόπο. Αλλά και πάλι δεν γίνονται αυτά, οποιοσδήποτε αν ήθελε παρουσιαζότανε σήμερα, κατέθετε την προσφορά του και έπαιρνε την κατάσταση (και το σταθμό;) στα χέρια του.
Οι εργαζόμενοι πάντως στον «Nitro 102,5» παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιανουάριο. Μόνο το δώρο του Πάσχα τους δόθηκε κανονικά, το εισέπραξαν σκεφτείτε ακόμα και οι απολυμένοι.
Στον «αδελφό» «Derti 98,6» τα πράγματα είναι -σχετικά- διαφορετικά. Ο σταθμός θεωρητικά ανήκει στην τράπεζα Πειραιώς, αλλά το καλλιτεχνικό (και όχι μόνο;) κουμάντο το κάνουν οι άνθρωποι του Γιώργου-Sfera-Πολίτη. Θα σας έλεγα πως ο ιδιοκτήτης της Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας το σκέφτεται σοβαρά να λειτουργήσει ο ίδιος το σταθμό (μουσικό ραδιόφωνο θέλει, με progressive house που αποτελεί και την αγαπημένη του μουσική, στυλ Life FM) αλλά, εντάξει, δεν είναι ώρα ούτε καν για... «κρύα» αστεία.

-αναδημοσίευση από το e-tetradio