ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Kρυπτόμενος, με φρουρά οκτώ ατόμων, στη Βυτίνα πέρασε το Πάσχα ο Παπανδρέου


Σχεδόν κρυπτόμενος πέρασε το εορταστικό πασχαλινό τριήμερο στην ορεινή Αρκαδία ο (τέως
πρωθυπουργός) Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αντα (που μετέλαβε των Αχράντων Μυστηρίων το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου) και την κόρη τους Μαργαρίτα. Διέμεναν στο ξενοδοχείο «Seleni Suites» (το οποίο ξεκίνησε ο Βασιλάκης της Aegean αλλά τώρα ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Γιώργου Kαρατζαφέρη), που μάλιστα διαθέτει και hi tech γυμναστήριο με απίστευτη θέα, ένα χιλιόμετρο μακριά από την τουριστική Βυτίνα.
Στο ίδιο ξενοδοχείο είχε προγραμματίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να περάσει τις ημέρες του
Πάσχα και η Βάσω Παπανδρέου, η οποία όμως το ακύρωσε μόλις πληροφορήθηκε ότι θα ήταν εκεί ο πρώην αρχηγός της. Είναι ακόμη νωπή, άλλωστε, η σκληρή δημόσια σύγκρουσή τους για τα «πεπραγμένα» της περασμένης διετίας.
Με προσωπική φρουρά οκτώ ατόμων (!) και με την Αστυνομία της περιοχής σε επιφυλακή επί
24ώρου βάσεως ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε σκυθρωπός στην περιφορά του Επιταφίου (στον Ναό του Αγίου Τρύφωνα στο χωριό) αλλά και στην Ανάσταση κρατώντας λευκή λαμπάδα.
Οσοι τον είδαν στην εκκλησία (και τις δύο μέρες) έλεγαν ότι έδειχνε φοβισμένος και έξω από τα νερά του. Δεν είχε κέφια για πολλές χαιρετούρες και δεν χαμογελούσε συχνά όπως το συνηθίζει. Εξάλλου και οι κάτοικοι και όσοι βρέθηκαν εκεί για διακοπές τον αντιμετώπισαν μάλλον με παγερή αδιαφορία! Ούτε... ενθουσιασμός αλλά ούτε και αποδοκιμασίες, εκτός από ορισμένα μεμονωμένα απαξιωτικά σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος του τη νύχτα της Ανάστασης, όταν έφτανε στην εκκλησία!

-από την εφημερίδα «δημοκρατία»