ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Αργύρης Ντινόπουλος καταγγέλλει τον Σταύρο Ψυχάρη για διαπλοκή και λασπολογία χάριν του γιού του...





Τόλμησε ο Αργύρης Ντινόπουλος και είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β΄ Αθήνας αναφέρθηκε σε διαπλοκή του Σταύρου Ψυχάρη και έκανε λόγο για ψέματα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ. Κατήγγειλε το «έγκριτο Βήμα του κυρίου Ψυχάρη» για λασπολογία, δημοσίευση ανύπαρκτων ειδήσεων και ψευδών πληροφοριών μια εβδομάδα πριν από την κάλπη, που είχαν σκοπό να πλήξουν τον ίδιο αλλά κυρίως τον Βασίλη Κικίλια, καθώς ο δεύτερος είναι συνυποψήφιος - αντίπαλος με τον γιό του Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέα στην ίδια εκλογική περιφέρεια (Α Αθήνας).
Αιτία για το ξέσπασμα Ντινόπουλου ήταν η ανοίκεια επίθεση μέσω του Βηματοδότη εναντίον του ίδιου αλλά και του Βασίλη Κικίλια, με αφορμή πολιτικό λόγο που υποτίθεται ότι εκφώνησαν σε reunion της Λεοντείου Σχολής!
«Ο Σταύρος Ψυχάρης γράφοντας ψέματα στο ΒΗΜΑ θέλησε να κοντύνει τον Β. Κικίλια για ευνόητους λόγους» κατήγγειλε μιλώντας στον Alpha, ο Ντινόπουλος.
«Εμείς δεν είμαστε γιοί επώνυμων. Αν ο κ Ψυχάρης θέλει να εκλέγονται οι γιοί κάποιων τότε κάνει λάθος. Ολο αυτό είναι ενδεικτικό ενός κλίματος, μιας νοοτροπίας που επικρατεί στην διαπλοκή που νομίζει ότι μπορεί να βγάζει τα εκλογικά αποτελέσματα που η ίδια επιθυμεί. Πρέπει να..
καταπολεμήσουμε την διαπλοκή αυτού του είδους...» κατέληξε ο Ντινόπουλος ενώ έντρομη η παρουσιάστρια του καναλιού προσπαθούσε να αλλάξει θέμα συζήτησης...