ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Και χειροπέδες και απεργία; Πάει πολύ...



Μα δεν τον λυπούνται; Δεν φτάνει που ο άνθρωπος διασύρεται περιφερόμενος σε αστυνομικά τμήματα και δικαστήρια, φορώντας χειροπέδες, τώρα του κάνουν και απεργία. Και να φανταστεί κανείς ότι τους έχει απλήρωτους έναν μόνο χρόνο... Ντροπή! Λίγος σεβασμός στην ιστορία του Γιώργη Κουρή.
Παρόλα αυτά ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΑΥΡΙΑΝΗ» από το πρωί της Πέμπτης μέχρι το πρωί του Σαββάτου.
Κι αυτό διότι η εργοδοσία της εφημερίδας «ΑΥΡΙΑΝΗ» επιδεικνύει (αν είναι δυνατόν) μια αντεργατική, αντισυνδικαλιστική και..
κατάφωρα καταχρηστική συμπεριφορά μη τηρώντας τις ΣΣΕ και αφήνοντας απλήρωτους επί ένα και πλέον έτος τους εργαζόμενους.
Υ.Γ: Θυμίζουμε ότι ο Γ. Κουρής μετά τη σύλληψή του χθες για χρέη προς το Δημόσιο, αφού ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, αφέθηκε ελεύθερος. Πρόκειται να δικαστεί στο αυτόφωρο στις 30 Απριλίου