ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Κουπόνια. Πολλά κουπόνια!

Φαίνεται πως στις μέρες μας η μόνη προσφορά που «πιάνει» στις εφημερίδες έχει να κάνει με πραγματικές ανάγκες διαβίωσης κι όχι διασκέδασης και επιμόρφωσης (cd, dvd, βιβλία κλπ). Για του λόγου το αληθές η προσφορά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» (πρώτο και με διαφορά σε κυκλοφορία έδω και πολλούς μήνες) με τα κουπόνια έκπτωσης για αγορές από τα καταστήματα της Carrefour Μαρινόπουλος.
Η εφημερίδα, όπως μας πληροφορεί, αυτή την Κυριακή, αντί για τη συνηθισμένη δωροεπιταγή έκπτωσης των 6 ευρώ προσφέρει την δυνατότητα στους αναγνώστες της να κερδίσουν 35 ευρώ με τις αγορές τους από τα 566 καταστήματα της Carrefour Μαρινόπουλος σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτή τη φορά αντί για ένα κουπόνι στην πρώτη σελίδα υπάρχουν 15 κουπόνια συγκεντρωμένα σε δυο εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας. Κάθε κουπόνι αντιπροσωπεύει μια γενναία έκπτωση σε συγκεκριμένα προϊόντα πρώτης ανάγκης που..
χρησιμοποιούν καθημερινά όλα τα σπίτια. Από ελαιόλαδο μέχρι σαμπουάν, τυρί, βούτυρο, μακαρόνια, φρούτα, χαρτί υγείας, πάνες, απορρυπαντικά ακόμη και μπύρες.
-Περισσότερες λεπτομέρειες στο protothema.gr