ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ποιοι αποτελούν την «Αγία Τετράδα» της δημοσιογραφίας που έλυνε και έδενε με τους οπλάδες;

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι η κορυφή του παγόβουνου. Μπορεί δε να είναι και ο "μπροστάρης" σε όσα θα ακολουθήσουν, αν βέβαια δεν υπάρξουν πολιτικοί ή άλλοι συμψηφισμοί». Αυτά λίγο πολύ λέει άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση των αμυντικών εξοπλισμών και του τρελού χορού από μίζες που δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
Το σύστημα Άκη, οι άνθρωποί του την εποχή που έλυνε κι έδενε στο υπουργείο Άμυνας δεν είναι μόνον αυτοί που συνελήφθησαν, δεν είναι μόνο αυτοί που έφτιαχναν τις υπεράκτιες εταιρείες για να ξεπλένουν το βρόμικο χρήμα.
Ονόματα υπάρχουν πάρα πολλά και κανείς δεν μπορεί να πει ποιοι, πόσο και αν εμπλέκονται. Κάποιοι ίσως να γνώριζαν απλά τι γινόταν στο Πεντάγωνο, κάποιοι άλλοι όχι.
Για παράδειγμα, να αναφέρουμε ότι στην πιάτσα ακούγεται ότι υπάρχει και εμπλοκή..δημοσιογράφων στην υπόθεση των μιζών για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Λέγεται ότι υπάρχει η “Αγία Τετράς” της δημοσιογραφίας που έλυναν και έδεναν με τους εμπόρους όπλων.

-Διαβάστε εδώ ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του antinews υπό τον τίτλο «Ολοι οι άνθρωποι του Ακη»