ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Το «Ραδιο 9» διέκοψε τη συνεργασία του με τον Γιάννη Παπαγιάννη

Εκτός του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο 9» ο Γιάννης Παπαγιάννης. To ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου ο ραδιοσταθμός εξηγώντας και τον λόγο της απομάκρυνσης του δημοσιογράφου:
«Το Ράδιο 9 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παπαγιάννη σήμερα, 2 Απριλίου. Αφορμή αποτέλεσε η αντιδεοντολογική επίθεση του κ. Παπαγιάννη κατά διακεκριμένης και γνωστής για το ήθος και την εντιμότητά της δημοσιογράφου, η οποία δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ την αλήθεια στη μέχρι τώρα τριαντάχρονη καριέρα της. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για δοσοληψίες και εκβιασμούς και πορεύεται πάντα υπό το φως της επωνυμίας. Τόσο η ιδιοκτησία, όσο και η διοίκηση του σταθμού, καθώς και όλοι οι θιγόμενοι θα λάβουν όλα τα..αναγκαία μέτρα για την υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψής τους από τις συκοφαντίες περί “εκτέλεσης συμβολαίων”».
Το δελτίο τύπου δεν αναφέρει ούτε το όνομα της «διακεκριμένης και γνωστής για το ήθος και την εντιμότητά της δημοσιογράφου» (είναι η Γιάννα Παπαδάκου του Alpha) ούτε το μέσo από όπου έγινε η «αντιδεοντολογική επίθεση του κ. Παπαγιάννη» (είναι το fimotro).