ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Mε «μαγιά» 18.000 φύλλα (χωρίς διαφήμιση) ξεκίνησε Το Χωνί!

Φημολογείται ότι η εβδομαδιαία αντιμνημονιακή εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ (φύλλο 0) πούλησε γύρω στα 18.000 φύλλα. Αν το νούμερο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τότε θα πρόκειται περί άθλου! Και εξηγούμεθα: Από το «στήσιμό» του ΤΟ ΧΩΝΙ παραπέμπει σε μια εφημερίδα η οποία στήθηκε χωρίς «εξειδικευμένο» προσωπικό και μάλιστα χωρίς να διαφημιστεί καθόλου μέσω της κλασσικής οδού (τηλεόραση, εφημερίδες κλπ). Φαίνεται πως έχει στηριχθεί μόνον σε προσωπική δουλειά και μεράκι (Καζάκης, Κακλαμάνος κλπ). TO XΩΝΙ άρεσε στους αναγνώστες, παρά τις υπερβολές και τις αρνητικές κριτικές και για το lay out (κάποιοι είπαν ειρωνικά ότι αν έπαιρνε μέρος στο διαγωνισμό των ΝΕΩΝ για τα μαθητικά έντυπα ίσως και να έπαιρνε το πρώτο βραβείο…). Φαίνεται πως η αντιμνημονιακή σημαία που σήκωσε, έπεισε τους αναγνώστες να το αγοράσουν. Και γεγονός είναι ότι από τον έντυπο χώρο απουσιάζουν (με εξαιρέσεις) τα αντιμνημονιακά φύλλα. Το Χωνί φιλοδοξεί να καλύψει αυτό το κενό. Τα 18.000 φύλλα που πούλησε συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση. Ευχόμαστε να βελτιωθεί και να συνεχίσει έτσι. Όπως ευχόμαστε τα καλύτερα και για τα..
περιοδικά Unfollow και ΜΟΝΟ που με τη σειρά τους φαίνεται να πείθουν το αναγνωστικό κοινό…

Υ.Γ
: Ενδιαφέρουσα και πρωτόγνωρη η έκκληση της συντακτικής ομάδας (Καζάκης, Κακλαμάνος, Χριστοφορίδης) για οικονομική στήριξη της εφημερίδας ΧΩΝΙ μέσω SMS (1,23 ευρώ το SMS):
Στείλτε ΧΩΝΙ (κενό)το ΜΗΝΥΜΑ σας στο 54529