ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εξώδικα σε εκπροσώπους εργαζομένων στον Πήγασο!

Eξώδικα στους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των Sentra FM, sentragoal.gr και Goalnews, έστειλε η εργοδοτική πλευρά, όπως αναφέρει το μπλογκ των financialcrimesnews, για να σταματήσουν την απεργία, ενώ άρχισαν και οι «ψιθυριστές» να διαδίδουν διάφορα για να εκφοβίσουν τους εργαζόμενους στον «Πήγασο».
Θυμίζουμε ότι τα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΕΡ και ΕΤΗΠΤΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών ραδιοφώνου και τεχνικών τύπου, οι οποίοι εργάζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό «SΕΝΤRΑ FM», στην εφημερίδα «GOAL NEWS» και στην ιστοσελίδα «SENTRAGOAL.GR» από τις 17.00 της Δευτέρας, 19 Μαρτίου έως τις 17.00 της Τρίτης, 20 Μαρτίου 2012.
Οι εργαζόμενοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με την κατάφωρα παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική τακτική των «μηνιαίων εκκαθαρίσεων», που..
ακολουθεί η εργοδοσία του Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ». Η εργοδοσία είχε προχωρήσει την Παρασκευή σε νέες απολύσεις και ειδικότερα, ενός τεχνικού, μέλους της ΕΤΕΡ και τριών δημοσιογράφων, του Κωνσταντίνου Μπελιά, της Ξανθίππης Γιαννάκου και της Έλενας Κεφαλά αλλά και μιας διοικητικής υπαλλήλου, της Ελευθερίας Αβραμίδου.
Οι Ενώσεις ζητούν:
-Την άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων συναδέλφων.
-Να σταματήσει αμέσως η τακτική των εκκαθαρίσεων.