ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αβραμόπουλος εναντίον Βενιζέλου για τα γερμανικά υποβρύχια

Ο υπουργός Αμυνας αλλάζει την συμφωνία – «Δίνουμε λεφτά χωρίς να έχουμε υποβρύχια»

Την «άρτια συμφωνία» του Βαγγέλη Βενιζέλου για τα γερμανικά υποβρύχια που γέρνουν, φαίνεται να αμφισβητεί ο υπουργός Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και προσπαθεί να την τροποποιήσει. «Δίνουμε λεφτά χωρίς να έχουμε υποβρύχια» λένε χαρακτηριστικά στη Μεσογείων καθώς, όπως ισχυρίζονται, δεν έχει προβλεφθεί η εναρμόνιση του χρόνου πληρωμών με την πορεία των εργασιών για τα υποβρύχια. Ετσι καταγγέλλουν εμμέσως πλην σαφέστατα τον πρώην υπουργό Αμυνας και νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλο, ότι δεν είχε φροντίσει να διασφαλίσει πως το δημόσιο θα εκταμίευε τα χρήματα για τους Γερμανούς αφού προηγουμένως έχει βεβαιωθεί ότι είναι έτοιμα τα υποβρύχια.
Από την πλευρά τους κύκλοι προσκείμενοι στην Ιπποκράτους, πληροφορούμενοι τις κινήσεις Αβραμόπουλου κάνουν λόγο για..ανοησίες και απαντούν χαρακτηριστικά «πως εκεί στη Μεσογείων, αλλά κυρίως στη Συγγρού, δεν έχουν καταλάβει ακόμη την αξία μιας άρτιας συμφωνίας που έγινε με τους Γερμανούς επί υπουργίας Βενιζέλου».