ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ποιοί θορυβήθηκαν από την έκδοση (και) του δεύτερου φύλλου των εργαζόμενων της Ελευθεροτυπίας;


Εξαιρετικό και το δεύτερο απεργιακό φύλλο των εργαζόμενων της Ελευθεροτυπίας. Μια εφημερίδα 56 σελίδων (με πολύ καλή εκτύπωση) από όλες τις απόψεις. Με πλούσιο ρεπορτάζ, παρασκήνια, αναλύσεις, συνεντεύξεις (Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, Μάρω Δούκα, αδελφοί Ταβιάνι κ.α), αθλητικά.
Το αποτέλεσμα από τα δύο απεργιακά φύλλα θορύβησε κάποιους που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία, με τους εργαζόμενους να καταγγέλλουν όσους αντιμετώπισαν το εγχείρημα με καχυποψία... Την ίδια ώρα υπάρχουν κι εκείνοι που, βολεμένοι στις αυστηρές δομές των επιχειρήσεων τύπου, τρόμαξαν θεωρώντας πολύ επικίνδυνη τη δημοκρατική μορφή που επιλέχθηκε για τον συντονισμό της έκδοσης των απεργιακών φύλλων.
Οι εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας στην επιστολή τους προς τους αναγνώστες αναφέρονται στα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην προσπάθειά τους να εκδόσουν τα δύο απεργιακά φύλλα τονίζοντας ότι συνεχίζουν ενθαρρυμένοι από την υποστήριξη του κόσμου. «Οι δυσκολίες του εγχειρήματος είναι τεράστιες, αλλά αντλούμε δύναμη από τις αποφάσεις των γενικών μας συνελεύσεων και τη συμμετοχή όλο και περισσότερων συναδέλφων στο ρεπορτάζ, την αρθρογραφία, τη διόρθωση, το στήσιμο, τη σελιδοποίηση και την παραγωγή» γράφουν χαρακτηριστικά.