ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Καταραμένα χρέη…

Ο Φυντανίδης στην υπηρεσία του Κοντομηνά

Στον Alpha και στην υπηρεσία του Δημήτρη Κοντομηνά τίθεται ο Σεραφείμ Φυντανίδης. Πρίν από λίγες ημέρες ο Κοντομηνάς απέπεμψε από το Ραδιο9 9.89 τον διευθυντή του σταθμού Μάνο Κακλαμάνο όταν ο αυτός αρνήθηκε να συμμορφωθεί προς τη μνημονιακή γραμμή και στις υποδείξεις του επιχειρηματία σύμφωνα με τις οποίες «επ' ουδενί δεν πρέπει να τεθεί στο στόχαστρο το νέο μνημόνιο, η τρόικα, το ευρώ και η ΕΕ».
Ο επιχειρηματίας (αν δεν πουλήσει το κανάλι) και σύμφωνα με το enimerosi24 ξεκαθάρισε στον Φυντανίδη το νέο του δόγμα το οποίο περικλείεται στη φράση, «πάνω από όλα η Ελλάδα» (εστω και αν αυτό σημαίνει απόλυτη παράδοση στους δανειστές μας) και ότι με αυτό σκοπεύει να πορευτεί ο νέος Alpha.
Το ραντεβού με τον Φυντανίδη έγινε με πρωτοβουλία του Κοντομηνά καθώς όπως λέγεται, ο επιχειρηματίας ποντάρει στην..
πολιτική σκέψη και εμπειρία του πρώην διευθυντή της Ελευθεροτυπίας. Ο ρόλος του Φυντανίδη στην Κάντζα θα είναι συμβουλευτικός και όπως ακούγεται ο παλαίμαχος δημοσιογράφος αποδέχθηκε (καταραμένα χρέη) κατ΄αρχήν την πρόταση του επιχειρηματία ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις.
Την ίδια ώρα μετά την αποπομπή Κακλαμάνου στο Ράδιο 9, ο Κοντομηνάς ανέθεσε την διεύθυνση του σταθμού στον Γιάννη Ντάσκα.