ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η Μάνια στρέφεται τώρα εναντίον των εργαζομένων κι ας έχει να τους πληρώσει επτά μήνες...

Eχθρική ενέργεια θεωρεί η εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου την έκδοση απεργιακού φύλλου της «Ελευθεροτυπίας» από τους εργαζόμενους! Τους ίδιους εργαζόμενους που η Μάνια έχει να πληρώσει εφτά ολόκληρους μήνες!
Η εκδότρια θεωρεί επίσης ότι είναι εχθρική ενέργεια και το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους με την "κατάσχεση εις χείρας τρίτων", προς εκτέλεση της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων. Μάλιστα η Μάνια έβαλε απέναντι τους εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας» προειδοποιώντας ότι θα κάνει χρήση όλων των δυνατοτήτων που της παρέχει ο νόμος, για να εμποδίσει την έκδοση του απεργιακού φύλλου, αλλά και να στραφεί εναντίον τους!
Η Τεγοπούλου υποστήριξε ότι με την έκδοση αυτού του φύλλου οι εργαζόμενοι ως απεργοί θα εργασθούν για έναν άλλο εργοδότη, με άλλο ΑΦΜ που χρησιμοποιεί στον τίτλο το όνομα της «Ελευθεροτυπίας»...

-Διαβάστε εδώ την ενημέρωση των εργασιακών εκπροσώπων για τη συνάντηση που είχαν χθες το απόγευμα με την Μάνια Τεγοπούλου σχετικά με το απεργιακό φύλλο που θα κυκλοφορήσει σήμερα 15 Φεβρουαρίου και τις απαντήσεις που της έδωσαν.
-Διαβάστε και την γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ για το απεργιακό φύλλο της «Ελευθεροτυπίας».